Orea

Orea

Med sine to fulle etasjer er Orea et staselig, innholdsrikt og romslig hus. Her er det god plass å boltre seg på for hele familien! Den kvadratiske formen og det relativt lave grunnflatearealet gjør at huset godt kan bygges på mindre tomter. I 2. etasje byr Orea på et ekstraordinært baderom, med mulighet for både badstu og steamdusj. Vi har døpt rommet velværelset.

Det er noe rasjonelt ved å bygge to hele etasjer oppå hverandre, og man får mer hus for pengene enn ved et 1 ½-etasjes hus. Orea er stort og høyreist, med flere åpenbare innvendige fordeler. I tillegg er det veldig plasseringsvennlig med sin kvadratiske form og forholdsvis lave grunnflateareal. Dermed passer huset på relativt små tomter. Med Orea får jeg den gode villafølelsen.
- Odd Arild Dahlum -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.
Flat tomt
BRA totalt: 205.9m²
P-Rom hovedbolig: 180.1m²
Bebygd areal: 127.3m²
Største bredde: 12.3m
Største lengde: 13.5m
Soverom: 4
Energimerke:
B
Odd Arild Dahlum
Nordbohus Romerike, Gardermoen

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Orea?

Her er noen andre hus fra Herskapelig kategorien.

Karat

Karat

Elara

Elara

Lystig

Lystig

Karat med utleie

Karat med utleie

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.