Nukleus med utleie

Nukleus med utleie

Nukleus byr på spesielt fine lysforhold, med sine høye vinduer og åpne stueløsning. Det romslige kjøkkenet blir et populært møtested, og om du ønsker det, kan du velge åpen løsning mellom badet og vaskerommet. Denne utgaven er utstyrt med en trivelig og praktisk utleiedel som gir mulighet til gode ekstrainntekter for familien. Mulighetenes hus!

Jeg tror folk som bor i huset koser seg veldig med de fine lysforholdene. Det naturlige lyset i stua gir en herlig drømmefølelse, og samtidig blir man våken og opplagt. Det store kjøkkenet innbyr til vennefest. Det er mange som velger åpen løsning mellom bad og vaskerom. Der kan man dele av baderommet med en skyvedørsgarderobe med elfa-hyller. Åpne skyvedøren og legg skittenklærne i en av kurvene. Fra vaskerommet tar man ut kurven med klærne som har blitt lagt inn fra rommet ved siden av. Smart!
- Bjørn Pedersen -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Skrå tomt
Utleie: Ja
BRA totalt: 303.8m²
BRA bileilighet: 102.8m²
P-Rom bileilighet: 90.7m²
BRA hovedbolig: 171.1m²
P-Rom hovedbolig: 168.1m²
Bebygd areal: 156.6m²
Største bredde: 12.1m
Største lengde: 13.7m
Soverom: 4
Energimerke:
B
Bjørn Pedersen
Nordbohus Steinsvik Hus & Entreprenør AS, Melbu

Plantegninger 3D

Underetasje 3D plan
1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

Underetasje 2D plan
1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Nukleus med utleie?

Her er noen andre hus fra Populær kategorien.

Alm med utleie

Alm med utleie

Phoenix

Phoenix

Sans

Sans

Rim med utleie

Rim med utleie

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.