Norma med utleie

Norma med utleie

Denne utgaven av Norma er utstyrt med utleiedel, noe som kan gi kjærkomne ekstrainntekter. Utleiedelen er romslig og god, og dermed sannsynligvis populær på leiemarkedet. For øvrig er dette, i likhet med sin “navnesøster”, et svært praktisk hus med gode vindusflater i begge etasjer og herlig gjennomlys i stue og kjøkken.

Med opplett i loftetasjen får man utnyttet plassen ekstra godt. Man får mer lys og mer volum på loftet. I tillegg syns jeg det er artig med opplett i stedet for den mer tradisjonelle ark-løsningen. Det ser friskt ut, og skaper et uttrykk som jeg liker godt. Dette er et enkelt og trygt valg.
- Stig Jørgensen -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Skrå tomt
Utleie: Ja
BRA totalt: 263.0m²
BRA bileilighet: 97.7m²
P-Rom bileilighet: 86.1m²
BRA hovedbolig: 164.0m²
P-Rom hovedbolig: 142.7m²
Bebygd areal: 120.9m²
Største bredde: 9.5m
Største lengde: 13.9m
Soverom: 3
Energimerke:
B
Stig Jørgensen
Nordbohus AS, Kjedekontoret

Plantegninger 3D

Underetasje 3D plan
1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

Underetasje 2D plan
1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Norma med utleie?

Her er noen andre hus fra Tradisjonell kategorien.

Aurora

Aurora

Aurora med utleie

Aurora med utleie

Livlig

Livlig

Tun

Tun

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.