Norma

Norma

Norma er et praktisk hus tilrettelagt for en lettvint og hyggelig hverdag, med bl.a. et romslig vaskerom som har gjennomgang til kjøkkenet. Huset har gode vindusflater i begge etasjer, og herlig gjennomlys i stue og kjøkken.

Et kjempegodt hus for en aktiv familie. Loftetasjen blir gjerne ungdomsavdeling for familier med barn i tenårene. Her kan de ha venner på besøk i en helt egen etasje som er godt adskilt fra hovedetasjen. Og det kan jo være kjekt for både de voksne og de unge. Huset har ellers en stor stue med god tilgjengelighet til kjøkken og bad. Norma er i det hele tatt et praktisk, godt og velfungerende hus.
- Roger Kristiansen -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Flat tomt
BRA totalt: 164.0m²
P-Rom hovedbolig: 142.7m²
Bebygd areal: 114.4m²
Største bredde: 8.6m
Største lengde: 13.9m
Soverom: 3
Energimerke:
C
Roger Kristiansen
Nordbohus KE Byggtjenester, Kirkenes

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Norma?

Her er noen andre hus fra Tradisjonell kategorien.

Auriga

Auriga

Livlig

Livlig

Tun

Tun

Aurora

Aurora

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.