Navi

Navi

Navi er designet med utgangspunkt i vår klassiker Uranus. Mange av de opprinnelige kvalitetene er bevart, men i et annerledes og friskt formspråk. Dette er et hus med mye lys og luftig atmosfære. Kjøkkenet er praktisk plassert like ved inngangen, med direkte adgang til spisestue og stuekrok. Soverom i tilknytning til oppholdsrom gjør huset ekstra godt egnet for småbarnsfamilier. På hemsen, som gir overlys inn i den høyloftede stuen, er det rom for gjester, lek og spennende “hjemmesteder”.

Dette er et hus med mye lys og luft – og et særegent utvendig uttrykk. Jeg syns huset er designet for en moderne livsstil. Det er praktisk med kjøkkenet like ved inngangen, det gir kort vei med handleposene. Plasseringen av kjøkkenet midt mellom spisestue og stuekroken er utradisjonell, men herlig frisk. Soverom ved oppholdsrom er praktisk for småbarnsfamiliene, og hemsen er et herlig hjemmested for ro og fred, for den som trenger det.
- Stian R. Moursund -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Flat tomt
BRA totalt: 181.8m²
P-Rom hovedbolig: 153.9m²
Bebygd areal: 185.7m²
Største bredde: 10.0m
Største lengde: 22.0m
Soverom: 3
Energimerke:
C
Stian R. Moursund
Nordbohus AS, Kjedekontoret

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan
Hems 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan
Hems 2D plan

Fasade

Likte du Navi?

Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.

Lux

Lux

Jade

Jade

Front

Front

Villa Lilla 1

Villa Lilla 1

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.