Lystig

Lystig

Her er alle rom på en og samme etasje, og det er mange rom å velge i. I husets sentrum ligger kjøkkenet strategisk plassert, og blir beboernes naturlige møtepunkt. Rett utenfor er atriumet, som blir en naturlig forlengelse av huset, og den flotteste spisestue på godværsdager. Første utgaven av huset ble tegnet av kundene selv, Marit Folland og William Storvik på Averøy. Huset deres har fått massiv oppmerksomhet på Instagram, mye grunnet huseierens interiørinteresse og husets mange anvendelige soner for møblering. Eneboligen Lystig er svært lik "Instagramhuset" på Averøy, med små justeringer. Med så mye lys og så mange fine rom må huset hete Lystig. 
 
Flat tomt
BRA totalt: 262.0m²
P-Rom hovedbolig: 194.6m²
Bebygd areal: 291.6m²
Største bredde: 19.6m
Største lengde: 21.0m
Soverom: 4
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

1. etasje

Plantegninger 2D

1. etasje

Last ned plantegninger

Fasade

Likte du Lystig?

Her er noen andre hus fra Herskapelig kategorien.

Orea

Orea

Safir

Safir

Karat med utleie

Karat med utleie

Orion

Orion

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.