Lux

Lux

Lux er fylt av godt lys fra takvinduene. På kjøkkenet gir lyssjaktene rommet en helt spesiell karakter. Den lune terrassen er lett tilgjengelig gjennom skyvedører fra stuen og kjøkkenet. Planløsningen er ryddig og praktisk, slik at hele arealet utnyttes på en optimal måte.

Flat tomt
BRA totalt: 164.3m²
P-Rom hovedbolig: 134.3m²
Bebygd areal: 203.2m²
Største bredde: 14.1m
Største lengde: 17.2m
Soverom: 3
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

1. etasje

Plantegninger 2D

1. etasje

Last ned plantegninger

Fasade

Video Lux

Likte du Lux?

Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.

Nova

Nova

Kuba

Kuba

Jade

Jade

Villa Lilla 3

Villa Lilla 3

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.