Kontur

Kontur

Dette er et praktisk og trivelig hus med tydelig funkispreg. Den romslige takterrassen innbyr, i likhet med kjellerstua, til mangt et hyggelig lag. Foreldresoverommet har direkte adgang til badet. Boligen har hele tre utganger til terrasser og terreng. Her kan du nyte soldagene fra tidlig morgen til sene kvelder.

Skrå tomt
BRA totalt: 167.0m²
P-Rom hovedbolig: 152.8m²
Bebygd areal: 125.6m²
Største bredde: 10.1m
Største lengde: 16.2m
Soverom: 3
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

Underetasje
1. etasje

Plantegninger 2D

Underetasje
1. etasje

Fasade

Likte du Kontur?

Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.

Nova

Nova

Villa Lilla 4

Villa Lilla 4

Tekno

Tekno

Vignett

Vignett

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.