Kompakt

Kompakt

I Kompakt er trappen og ildstedet plassert midt i rommet, og utgjør et naturlig skille mellom de ulike sonene. Rundt trappen er det plass for både oppbevaring og sitteplasser. Store vindusflater bestående av to heve-skyve dører og en terrassedør sørger for fantastiske lysforhold. På sommerstid kan du enkelt åpne opp store flater og oppleve den flytende overgangen mellom inne og ute. Herlig romslig og kompakt på samme tid.

 
Flat tomt
BRA totalt: 144.1m²
P-Rom hovedbolig: 113.7m²
Bebygd areal: 121.5m²
Største bredde: 12.1m
Største lengde: 12.0m
Soverom: 3
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

1. etasje
2. etasje

Plantegninger 2D

1. etasje
2. etasje

Fasade

Likte du Kompakt?

Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.

Villa Lilla 4

Villa Lilla 4

Nova

Nova

Villa Lilla 2

Villa Lilla 2

Lux

Lux

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.