Komfort

Komfort

Husets kvaliteter ligger i navnet. Her ligger alt til rette for en komfortabel hverdag på mange måter. Husets praktiske og spenstige form gir overbygg til uteplassen. Det store vinduet på baderommet gjør at man kan nyte utsikten fra det store badekaret etter en lang dag, og finne roen før man tar kveld. I hovedetasjen er det store vinduer mot utsikten på både stue, kjøkken og soverom. Når man bygger nytt hus vil man gjerne ha det litt komfortabelt.    
 
Skrå tomt
BRA totalt: 171.5m²
P-Rom hovedbolig: 133.1m²
Bebygd areal: 132.9m²
Største bredde: 10.1m
Største lengde: 17.3m
Soverom: 4
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

Underetasje
1. etasje

Plantegninger 2D

Underetasje
1. etasje

Fasade

Likte du Komfort?

Her er noen andre hus fra Populær kategorien.

Phoenix

Phoenix

Rim med utleie

Rim med utleie

Alm med utleie

Alm med utleie

Nukleus med utleie

Nukleus med utleie

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.