Karat med utleie

Karat med utleie

Karat er et stort og romslig hus preget av svært gode lysforhold. Den praktiske sokkelleiligheten er velegnet til utleie, noe som kan gi gode ekstrainntekter. Klassiske søyler skaper et herskapelig uttrykk og gir deg en storslagen velkomst. Legg merke til at inngangene til hovedboligen og sokkelleiligheten er lagt til ulike sider av huset. På den måten blir besøkende til de to boenhetene godt skjermet fra hverandre.

Hovedplanet er fantastisk romslig med mye lys, det liker jeg. De samme kvalitetene finner vi i sokkelleiligheten, i tillegg til at inngangen for de to boenhetene er på hver sin side av huset. Slikt kan bidra til gode og langvarige leieforhold, og det er jo bra. Jeg liker at huset er rasjonelt konstruert og har to hele etasjer. Huset leveres enkelt med saltak i stedet for valmtak, dersom man foretrekker det eller kommunen krever det.
- Jan Erik Åsen -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Skrå tomt
Utleie: Ja
BRA totalt: 295.8m²
BRA bileilighet: 84.0m²
P-Rom bileilighet: 73.7m²
BRA hovedbolig: 186.5m²
P-Rom hovedbolig: 171.9m²
Bebygd areal: 190.5m²
Største bredde: 12.5m
Største lengde: 18.5m
Soverom: 3
Energimerke:
B
Jan Erik Åsen
Nordbohus AS, Kjedekontoret

Plantegninger 3D

Underetasje 3D plan
1. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

Underetasje 2D plan
1. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Karat med utleie?

Her er noen andre hus fra Herskapelig kategorien.

Andromeda med utleie

Andromeda med utleie

Orea

Orea

Elara

Elara

Lystig

Lystig

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.