Karat

Karat

Karat har rause vindusflater og store, åpne oppholdsrom. Sammen med den store terrassen, de romslige soverommene, badene og all lagringsplassen er dette et praktisk hus for både hverdag og fest. Underetasjen i Karat har god plass til lek, spill og filmkvelder.

Skrå tomt
BRA totalt: 272.9m²
P-Rom hovedbolig: 230.8m²
Bebygd areal: 190.4m²
Største bredde: 12.4m
Største lengde: 18.5m
Soverom: 4
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

Underetasje
1. etasje

Plantegninger 2D

Underetasje
1. etasje

Fasade

Likte du Karat?

Her er noen andre hus fra Herskapelig kategorien.

Scorpio

Scorpio

Safir

Safir

Lystig

Lystig

Elara

Elara

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.