Jade

Jade

Jade har store vinduer, en herlig takterrasse og dobbelgarasje. I 1. etasje utgjør kjøkkenet og stuen ett stort, åpent rom, adskilt av et gjennomgående ildsted. Hallen og trapperommet har ekstra store vindusflater, som også gjør stuen i 2. etasje til et lyst og flott oppholdssted. Herfra leder en skyvedør ut til den store og usjenerte takterrassen. Hovedsoverommet har et flott garderoberom og skjermet tilgang til badet.

Stilig og moderne hus med mange muligheter. For kunde har vi utvidet huset slik at garasjen blir en del av boligen. Da fikk vi inn fem soverom og alle nødvendige rom på ett plan. Garasje ble plassert et annet sted på tomten. Takterrassen ble selvsagt bevart, men er nå oppå boligrom i stedet for garasje. Huset er veldig stilig og fleksibelt. Det er for eksempel enkelt å bytte plass på kjøkken og stue dersom utsiktsretningen og tomten taler for det. Stort og stilig!
- Asgaut Kalsås -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Flat tomt
BRA totalt: 268.9m²
P-Rom hovedbolig: 200.4m²
Bebygd areal: 189.8m²
Største bredde: 13.0m
Største lengde: 19.4m
Soverom: 3
Energimerke:
B
Asgaut Kalsås
Nordbohus Sandnes

Plantegninger 3D

1.etasje 3D plan
2.etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Jade?

Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.

Navi

Navi

Link

Link

Villa Lilla 1

Villa Lilla 1

Vignett

Vignett

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.