Vi tegner og bygger din drømmehytte

Hos oss i Nordbohus Byggservice Nord-Østerdal kan du få en arkitekttegnet hytte som passer akkurat til deg og dine behov.

Det er mye som spiller inn når du skal bygge hytte. Pris og økonomi er selvsagt viktig. Din personlige smak og familiens behov er også med på å forme drømmehytta. Skal det være ei romslig hytte med soverom nok til alle, eller kan barna sove på den koselige hemsen?
 
Ettersom det er så mange forhold som spiller inn, er det viktig å definere noen behov før du tar det endelige valget:

  • Hvilken byggestil passer best inn i omgivelsene?
  • Hvilken type hytte vil passe best på akkurat din tomt?
  • Hvordan bør hytta plasseres i forhold til utsikt og solforhold?
  • Hvor mange skal kunne være sammen på hytta?
  • Hvordan vil du ha det rundt hytta?

Nordbohus har både arkitekter og ingeniører som kan formgi akkurat din drømmehytte. Hyttene vi bygger tilfredsstiller selvsagt de lover, regler og forskrifter som gjelder til enhver tid. Hele vårt unike byggesystem er i tillegg godkjent av Sintef Byggforsk.

KONTAKT OSS
Ta kontakt med oss i Nordbohus Byggservice Nord-Østerdal så ser vi på mulighetene sammen.

Selger/byggeleder Trond Motrøen  •  Tel 62 48 37 32 / 901 15 899  •  Epost trond.motroen@byggserviceno.no
Daglig leder Jon Gunnar Rønningen  •  Tel 62 48 37 36 / 901 12 068  •  Epost jgr@byggserviceno.no


VÅR VISJON
Visjonen i Nordbohus er: Vi skal ha de mest fornøyde kundene. For å oppnå det må vi levere topp kvalitet som er Bygd for å vare, slik at våre kunder anbefaler oss videre til venner og bekjente.

VERDT Å VITE
Å bygge hytte medfører stort ansvar, både for oss og deg. Vi skal forvalte en stor investering for deg, og du blir vår kontraktspartner med de rettigheter og plikter det medfører. Vårt mål er å gjøre denne prosessen så knirkefri at vi kan hevde at vi har de mest fornøyde kundene.
 
Trygg handel
Nordbohus benytter selvsagt standardkontrakter som ivaretar dine rettigheter. Disse er utarbeidet av byggebransjen i samarbeid med blant annet Forbrukerrådet. Når du kjøper fast eiendom og bygger ny fritidsbolig som ikke er fullført når kontrakten skrives, er det bustadoppføringslova som regulerer dine rettigheter og plikter.
Forbrukerrådet har et informativt nettsted som gir mye nyttig informasjon.

Medlem i Boligprodusentenes forening
Boligprodusentenes forening er den ledende bransjeorganisasjonen for kvalitetsbevisste produsenterav boliger og fritidsboliger i Norge. Nordbohus er medlem, og tar aktivt del i foreningens arbeid. Foreningen i samarbeid med myndigheter og forbrukerråd jobber for best mulig ivaretakelse av både bransjens og kundens rettigheter.
 
Vi bygger med kjente merkevarer
De beste hyttene bygges med de beste byggevarene, og for oss er det viktig med kvalitet i alle ledd. Derfor legger vi stor vekt på godt samarbeid med anerkjente byggevareleverandører. Bare det beste er godt nok for deg og din hytte.

 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.