Eurus

Eurus

Et relativt lite og enkelt, men innholdsrikt og praktisk hus, i familie med bestselgeren Arcturus. Sammen med åpen himling gir store, takhøye vinduer mye lys og luft i stueavdelingen. Soverommene er samlet i en egen avdeling, og en overbygd uteplass innbyr til utendørs hygge. Med Eurus får du mye kvalitet for en rimelig penge. Dersom man bygger garasje med sportsbod så kan husets sportsbod anvendes som et tredje soverom.

Dette er et enkelt hus som er veldig lett å like. De spesielle vindusløsningene skaper en tiltalende og moderne fasade, og det innvendige arealet er fantastisk godt utnyttet. På tross av at huset er på bare 104 m2 har det fått plass til både stue/kjøkken-løsning og en separat stue. Et glimrende hus for den lille familien, eller for par som vil bo i enebolig, men samtidig lettvint og trappeløst. Mye hus for pengene!
- Anne Irene Enge -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Flat tomt
BRA totalt: 103.8m²
P-Rom hovedbolig: 89.0m²
Bebygd areal: 120.1m²
Største bredde: 10.6m
Største lengde: 12.7m
Soverom: 3
Energimerke:
C
Anne Irene Enge
Nordbohus AS, Kjedekontoret

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Eurus?

Her er noen andre hus fra Tradisjonell kategorien.

Auriga

Auriga

Norma med utleie

Norma med utleie

Tun

Tun

Aurora med utleie

Aurora med utleie

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.