Elara

Elara

Et staselig hus som utmerker seg med store rom og ekstra god planløsning. Det er god plass på kjøkkenet, og stuene har doble dører ut til trivelige uteplasser. Gangen har direkte adkomst både til vaskerommet og kjøkkenet – en smart løsning når skitne barn eller tunge handleposer skal inn i huset.

Taket med de brutte valmene gjør at huset skiller seg ut, og jeg liker hvordan taket passer til fasaden for øvrig. Det er på mange måter et tidløst hus slik jeg ser det. Innvendig liker jeg spesielt godt stue/kjøkken-løsningen. Fra stua har man faktisk utsyn til nesten hele området rundt huset. Et fint hus som har vært med lenge i vår katalog, og det skjønner jeg godt.
- Frode Berg -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Flat tomt
BRA totalt: 201.7m²
P-Rom hovedbolig: 184.2m²
Bebygd areal: 145.2m²
Største bredde: 12.9m
Største lengde: 13.0m
Soverom: 4
Energimerke:
B
Frode Berg
Nordbohus Midt Troms, Bardu

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Elara?

Her er noen andre hus fra Herskapelig kategorien.

Opal

Opal

Karat med utleie

Karat med utleie

Orea

Orea

Karat

Karat

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.