Aurora med utleie

Aurora med utleie

Aurora med utleie er et stort og sjenerøst hus. Den romslige bileiligheten gir familien mulighet til gode utleieinntekter, og leietaker får en praktisk og trivelig bolig med to store soverom og egen inngang. Hovedboligen har samme gode kvaliteter som bestselgeren Aurora.

Like fin som en vanlig Aurora, og tilpasset for skrå tomt, med en meget god utleieleilighet. Dette er et tradisjonelt hus for kjernefamilien, med rikelig plass. Vi har tilpasset huset med overbygd terrasse på stuesiden, og det ble en fin løsning. Et godt og stort hus.
- Jarle Sætra -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Skrå tomt
Utleie: Ja
BRA totalt: 292.7m²
BRA bileilighet: 100.8m²
P-Rom bileilighet: 78.3m²
BRA hovedbolig: 182.4m²
P-Rom hovedbolig: 167.6m²
Bebygd areal: 131.4m²
Største bredde: 12.1m
Største lengde: 13.0m
Soverom: 4
Energimerke:
B
Jarle Sætra
Jarle Sætra AS, Kongsberg

Plantegninger 3D

Underetasje 3D plan
1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

Underetasje 2D plan
1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Aurora med utleie?

Her er noen andre hus fra Tradisjonell kategorien.

Livlig

Livlig

Norma med utleie

Norma med utleie

Tun

Tun

Norma

Norma

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.