Auriga

Auriga

I Auriga er alle rom praktisk plassert på ett plan. Huset har eget vaskerom og mulighet for tre soverom. Stuen og kjøkkenet har åpen himling og store vindusflater, noe som gir en ekstra god romfølelse. Fra stuen er det adkomst til overbygd terrasse, med en flott solkrok.

 

Flat tomt
BRA totalt: 113.1m²
P-Rom hovedbolig: 102.5m²
Bebygd areal: 136.3m²
Største bredde: 8.8m
Største lengde: 16.6m
Soverom: 2
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

1. etasje

Plantegninger 2D

1. etasje

Last ned plantegninger

Fasade

Video Auriga

Likte du Auriga?

Her er noen andre hus fra Tradisjonell kategorien.

Aurora med utleie

Aurora med utleie

Norma

Norma

Eurus

Eurus

Livlig

Livlig

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.