Arcturus

Arcturus

Arcturus har store oppholdsrom og en fint avskjermet soveromsavdeling med bad og vaskerom. Innvendig er huset preget av tiltalende og fornuftige løsninger, og alle rom ligger på samme plan. Solskinnsdager kan du nyte på lune og trivelige uteplasser.

Flat tomt
BRA totalt: 129.0m²
P-Rom hovedbolig: 122.8m²
Bebygd areal: 165.3m²
Største bredde: 13.6m
Største lengde: 14.2m
Soverom: 3
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

1. etasje

Plantegninger 2D

1. etasje

Last ned plantegninger

Fasade

Video Arcturus

Likte du Arcturus?

Her er noen andre hus fra Tradisjonell kategorien.

Auriga

Auriga

Aurora

Aurora

Aurora med utleie

Aurora med utleie

Pandora

Pandora

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.