Andromeda med utleie

Andromeda med utleie

Dette er et flott atriumshus med ekstra utleiebolig. Det egner seg dessuten utmerket som generasjonsbolig. Med alle rom på ett plan ligger alt godt tilrette også for familiemedlemmer med nedsatt førlighet. Atriumsløsningen gir ekstra godt med lys, særlig i den romslige kjøkken- og stueavdelingen.

Jeg syns det er et fantastisk fint hus. Det har vært med i katalogen vår tidligere, og jeg er glad for å se det på plass igjen. Jeg er spesielt glad i atriumsløsningen, og utleieboligen virker innholdsrik og god. Dette er opprinnelig tenkt som en generasjonsbolig, men fungerer jo supert som enebolig med utleie. For øvrig har jeg sansen for allrom-kjøkkenet og stuedelen med rikelig lys. Det at alle rom er på ett plan er positivt. Jeg ser for meg at dette er et veldig godt hus å bo i.
- Torild Rundgreen -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Flat tomt
Utleie: Ja
BRA totalt: 240.8m²
BRA bileilighet: 78.9m²
P-Rom bileilighet: 67.7m²
BRA hovedbolig: 157.9m²
P-Rom hovedbolig: 151.3m²
Bebygd areal: 272.1m²
Største bredde: 22.0m
Største lengde: 24.4m
Soverom: 3
Energimerke:
B
Torild Rundgreen
Nordbohus AS, Kjedekontoret

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Andromeda med utleie?

Her er noen andre hus fra Herskapelig kategorien.

Orion

Orion

Scorpio

Scorpio

Orea

Orea

Karat

Karat

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Byggservice N.Ø. AS, Tynset.