Scorpio

Scorpio

Scorpio er innholdsrikt og storslagent med all den plassen du drømmer om. Den spennende fasaden gir mange unike rom og avdelinger tilpasset hyggelig fellesskap og egne aktiviteter. Samtidig knyttes rommene godt sammen av det gjennomgående lyset og de åpne, luftige løsningene. Den lune terrassen med utgang fra hall og stue, blir lett et favorittsted for små og store på fine sommerdager.

Her har vi innslag av amerikansk herskapelighet, og det er det mange som liker godt. Selv liker jeg at det er åpent opp til andre etasje når man kommer inn i hallen. Det skaper en flott effekt som passer til det utvendige uttrykket. Kjøkkenet er tøft med det buete vinduet, og gir mye spennende lys.  Ellers så er integrert garasje positivt, og jeg syns huset er veldig fint.
- Magnus Glomsrød -

Flat tomt
BRA totalt: 307.5m²
P-Rom hovedbolig: 236.1m²
Bebygd areal: 227.9m²
Største bredde: 14.8m
Største lengde: 18.5m
Soverom: 4
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

1. etasje 3D plan
2. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

1. etasje 2D plan
2. etasje 2D plan

Fasade

Video Scorpio

Likte du Scorpio?

Her er noen andre hus fra Herskapelig kategorien.

Orion

Orion

Safir

Safir

Karat

Karat

Opal

Opal

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

MODERNE BOLIGER
Nye boliger er som regel mer energieffektive enn gamle hus, har moderne VVS-løsninger og en planløsning som er tilpasset dagens moderne måte å leve på.

MINDRE VEDLIKEHOLD
På brukte boliger utgjør skader på grunnmur og tak betydelige kostnader hvis de må utbedres. Et nytt hus fra Nordbohus gir deg færre bekymringer.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen.