Rim med utleie

Rim med utleie

Rim har fire gode soverom og praktiske, romslige løsninger. Velg selv om dere ønsker foreldresoverommet oppe eller nede. I underetasjen er det en hybeldel med eget bad. Det er ekstra takhøyde i hele 1. etasje, og de store vindusflatene på kjøkken og stue gir lyse og luftige oppholdsrom.

Selv om det kanskje ikke virker slik ved første øyekast, er Rim et relativt stort og romslig hus. Derfor har vi fått plass til en utleiedel som kan gi huseieren kjærkomne ekstra- inntekter. Og enda er det fire gode soverom til disposisjon for familien, det er ganske unikt!
- Karin Remmen -

MERK at dette huset er ikke en del av vår gjeldende huskatalog og prisliste. Pris på forespørsel, ta kontakt med din nærmeste forhandler.

Skrå tomt
Utleie: Ja
BRA totalt: 192.1m²
BRA bileilighet: 29.5m²
P-Rom bileilighet: 24.3m²
BRA hovedbolig: 150.6m²
P-Rom hovedbolig: 142.9m²
Bebygd areal: 131.3m²
Største bredde: 9.8m
Største lengde: 15.4m
Soverom: 4
Energimerke:
C
Karin Remmen
Nordbohus AS, Kjedekontoret

Plantegninger 3D

Underetasje 3D plan
1. etasje 3D plan

Plantegninger 2D

Underetasje 2D plan
1. etasje 2D plan

Fasade

Likte du Rim med utleie?

Her er noen andre hus fra Populær kategorien.

Sans

Sans

Komfort

Komfort

Bias

Bias

Nukleus

Nukleus

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter.