Phoenix

Phoenix

I toppetasjen er det tre soverom, bad og stue. I tillegg er det balkong på hver side av huset. I første etasje finner vi en romslig og åpen stue/kjøkken-sone, vaskerom og en stor bod. Phoenix har det meste, og vi liker spesielt godt gjennomlyset i trapperommet. Huset er meget plasseringsvennlig på tomten, og rommer overraskende mye med sin praktiske form og friske uttrykk.
 
Flat tomt
BRA totalt: 145.2m²
P-Rom hovedbolig: 136.1m²
Bebygd areal: 93.5m²
Største bredde: 10.0m
Største lengde: 12.0m
Soverom: 3
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

1. etasje
2. etasje

Plantegninger 2D

1. etasje
2. etasje

Fasade

Likte du Phoenix?

Her er noen andre hus fra Populær kategorien.

Nukleus med utleie

Nukleus med utleie

Bias

Bias

Nukleus

Nukleus

Rim med utleie

Rim med utleie

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter.