Ny daglig leder i Nordbohus AS


Birger Aspaas er ansatt som daglig leder i Nordbohus AS, som er Nordbohuskjedens hovedkontor. Aspaas kom til Nordbohus i 2015 som kjedeleder, og har den siste tiden vært konstituert i stillingen som daglig leder.
 
-I styret ser vi meget positivt på de mange gode prosessene som allerede er i gang innen teambygging, digitalisering og produktutvikling ved kjedekontoret. Forhandlerne i kjeden er helt avhengig av et solid kjedekontor som driver oss fremover, og videreutvikler stordriftsfordelene gjennom en solid merkevare og fokus på økt attraktivitet i markedet. Vi er meget tilfreds med at Birger Aspaas takket ja til å lede selskapet. Vi er trygg på at merkevaren og de ansatte er i gode hender, sier Jan Henning Kleiv, styreformann i Nordbohus AS (bildet, til høyre).
 
Birger Aspaas er 51 år og har lang erfaring i bransjen, blant annet innen eiendomsmegling, eiendomsutvikling og som forhandler i en boligkjede. Birger Aspaas kjennetegnes av høyt engasjement og en sterk entusiasme for lagbygging. -Nordbohus er langrennslandslagets sponsor. Det forplikter å gå med det norske flagget på brystet, og det forplikter å si at en bolig er bygd for å vare. Den forpliktelsen ivaretar vi gjennom en kjede bestående av fagfolk som tror på at kvalitetsleveranse lønner seg over tid, og at fornøyde kunder forteller de beste historiene. I tiden fremover skal vi øke konkurransekraften gjennom både digitalisering, kompetanseheving og kultur- og merkevarebygging. Samtidig skal vi videreforedle våre stordriftsfordeler, til beste for våre forhandlere, samarbeidspartnere og boligkunder, sier en offensiv Birger Aspaas.
 
24. - 26. mai er hele kjeden samlet til sitt årlige Nordbohus Storting, denne gang i Helsinki. -Jeg ser frem til å møte alle våre solide forhandlere, diskutere godt om fremtiden, og feire de beste prestasjonene for 2017, avslutter Aspaas.

Skrevet av Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Os Entreprenør AS.