Klart for visning 22 mars

Over hele landet forbereder Nordbohus seg på visning. Eneboliger, rekkehus, leiligheter og VR-visninger står klare for deg – nå er det bare å velge!
Vår visningsdatabase er oppdatert med alle visningene. Er du på utkikk etter en enebolig fra vår katalog, så kan det være smart å kikke gjennom mulighetene for VisningsOnsdag 22. mars. Om ikke den rette boligen vises i ditt nærområde så er det kanskje bare en liten kjøretur unna?

Flytt inn nå!
Nordbohus bygger mye mer enn eneboliger, og det kan du få se på VisningsOnsdag 22. mars. Velg mellom rekkehus og leiligheter i små og store bygg. Noen av leilighetene er innflyttningsklare, mens andre er under bygging. Er du kjapp så får du kanskje tilpasse både farger, parkett, fliser og kjøkken?

Er det på onsdag 22. mars at boligdrømmen starter? Noen av våre forhandlere holder kveldsåpent slik at du kan gå på VR-visning i alle våre boliger, og få en prat med våre dyktige selgere som kan hjelpe deg på veien til den nye boligen.

Velkommen til VisningsOnsdag 22. mars kl. 17-19. Se alle visningene her: www.nordbohus.no/visning

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Os Entreprenør AS.