Gratis billett til Bygg Reis Deg 2017

Møt Nordbohus på messen Bygg Reis Deg 2017. Har du lyst på gratis billett til messen? Kopier koden gCUFIT og lim den inn i feltet for kode på denne siden for besøksregistrering. Da får du epost med din billett og er klar for messe.

18-21 oktober gjennomføres årets største messe-begivenhet i bygge- og boligbransjen, nemlig Bygg Reis Deg 2017. Det hele foregår hos Norges Varemesse i Messeveien 8 i Lillestrøm, se kart.  
Nordbohus er på plass med egen stand. Du finner oss i hall C og nummeret på vår stand er C03-41.

På messen treffer du representanter fra Nordbohus sitt hovedkontor, og representanter fra Nordbohus sine forhandlere i nærområdet: Nordbohus Lillestrøm, Nordbohus Asker og Bærum, Nordbohus Romerike og Nordbohus Follo Bygg & Eiendom.
Benytt anledningen til å høre om spennende nye boligområder, blant annet Granhaugåsen og Havretunet.

Er du interessert i å bygge ny enebolig? Våre selgere er på plass for å besvare alle dine spørsmål om muligheter, priser, kataloghus og arkitekttegnet hus. I tillegg får du teste boligvisning i Virtual Reality.


Skisse over Nordbohus sin messestand. Velkommen innom!

Skrevet av Stian R. Moursund
Markeds- og kommunikasjonssjef Nordbohus AS

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Os Entreprenør AS.