Gladsnekker`n er i Stokmarknes

Gladsnekker`n reiser over hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger.

Link til alle filmene om Gladsnekker`n som er publisert hittil: GLADSNEKKER`N PÅ YOUTUBE


I Stokmarknes er Gladsnekker`n på besøk hos Ina. Hun har nettopp flyttet inn i sin tomannsbolig av typen VILLA LILLA. Dette spenstige boligkonseptet er bygd mange steder i landet, og kjennetegnes av mye luftige rom, praktisk planløsning og et funkis-inspirert fasadeuttrykk. Les mer om konseptet her: Designvilla for små tomter.

Fra sikre kilder har vi hørt at Ina i Stokmarknes faktisk har vokst opp i en bolig fra Nordbohus. Derfor er det ekstra moro for oss at hun valgte Nordbohus når hun selv skulle kjøpe bolig. Ina jobber som lærer og er i tillegg en meget aktiv dame med både halvmaraton, sykling og fjellturer. Hennes nye bolig ligger faktisk ved foten av fjellet som hun liker å løpe opp. 

Ina har nettopp flyttet inn, men tok seg heldigvis tid til et besøk fra Gladsnekker`n - video fra besøket kan du se her: Gladsnekker`n 11-20. Hjemme hos Ina i Stokmarknes. Villa Lilla.

Vi gratulerer Ina med ny bolig, og takker aller hjerteligst for at vi fikk komme på besøk.


Stilig med glass i rekkverket!


Moderne og funkis-inspirert fasadeuttrykk.

Skrevet av Stian R. Moursund, markedssjef Nordbohus AS.

 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Os Entreprenør AS.