Bli Nordbohusforhandler!

 

Nordbohus er en stor nasjonal boligbygger, men kjeden består av mange lokale solide selskaper. Nå ser vi etter noen flere som passer inn i vår kjede.

For å bli Nordbohusforhandler må man dele vårt fokus på byggfaglig kvalitet og høy kundetilfredshet. Vi skal kunne se våre kunder i øynene når vi møter dem på butikken i mange år etter innflyttingsfesten. Det er våre fornøyde kunder som legger grunnlaget for fremtidig vekst. Er du enig i dette så kan du kanskje bli Nordbohusforhandler. Da får du nytte av følgende fordeler:

  • Et kjedekontor med ingeniører, arkitekter, markedsførere og innkjøpere. Alle jobber for å forsterke din konkurransekraft!
  • Et eget innkjøpsselskap, Nordbokjøp, som har meget gode samarbeidsavtaler med kjente merkevarer som NorDan, Glava, Norema, PreTre, JaTak og mange flere.
  • Du blir en del av noe større. 52 Nordbohusforhandlere er allerede en del av familien, og de vil gjerne dele sine erfaringer med deg.
  • Vi konkurrerer hvert år om å ha Norges mest fornøyde kunder, og noen ganger vinner vi Prognosesenterets høythengende bevis på at vi er Norges beste.
  • Du får flere kunder når du er en del av Nordbohus. Enkelt og greit.
  • Heia Nordbohus - Heia Norge! Blir ditt selskap en del av Nordbohus så blir du en del av et lag. Kall det gjerne et landslag. Forøvrig er vi en av langrennslandslagets nærmeste samarbeidspartnere.

SE VIDEO OM FORDELENE MED NORDBOHUS HER: Hvordan blir man Nordbohusforhandler?

Høres dette ut som noe for din bedrift? Ta kontakt med Nordbohus sitt kjedekontor for å avtale et møte. Vi ser frem til å høre fra deg.
 

Med vennlig hilsen

Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i NORDBOHUS AS

Epost: stian.moursund@nordbohus.no
 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Os Entreprenør AS.