Nørnes boligfelt

Os Entreprenør AS bygger moderne boliger for alle aldersgrupper; enebolig, tomannsbolig, tremannsbolig og firemannsbolig på Nørnes boligfelt midt i Os sentrum. Vi ferdigstilte en tremannsbolig sommeren 2017, hvor alle enhetene er solgt. Det gjenstår å bygge en tomannsbolig med 3 soverom, carport og alt på ett plan - se Finn annonse.

Området er svært barnevennlig med kort vei til barnehage, skole, bibliotek, idrettshall, svømmehall, fritidsklubb, idrettsanlegg, butikk, bank, post og legekontor. Gang- og sykkelvei gjør skoleveien ekstra trygg.

Nørnes boligfelt ligger i et solrikt område. Boligene ligger vendt mot sør og vest, og har svært gode solforhold. Fra boligfeltet har du fin
utsikt til Hummelfjellet i sør og i nord ser du mot Os-gardene på andre siden av Glomma.

   
   
   

Foto og illustrasjoner av Nørnes boligfelt
 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Os Entreprenør AS.