Link

Link

Smarte løsninger gjør Link til en svært praktisk bolig. Fra hallen med den romslige garderoben går du rett inn i oppholdsrommene, som flyter over i hverandre og gir en åpen og god romfølelse. Store vinduer og skrå himlinger gir mye lys i huset. Den integrerte carporten/sportsboden danner en praktisk, overbygd inngangssone.
 

Flat tomt
BRA totalt: 148.3m²
P-Rom hovedbolig: 119.4m²
Bebygd areal: 185.2m²
Største bredde: 14.1m
Største lengde: 16.0m
Soverom: 3
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

1. etasje

Plantegninger 2D

1. etasje

Last ned plantegninger

Fasade

Video Link

Likte du Link?

Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.

Kvadrat

Kvadrat

Komplett

Komplett

Jade

Jade

Strak

Strak

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Os Entreprenør AS.