Falt for det herskapelige uttrykket

     Det overbygde inngangspartiet er både praktisk og flott å se på.

- Jeg er aller mest fornøyd med planløsningen og det overbygde inngangspartiet, sier Karianne Kristiansen, som hele veien ønsket en enebolig med et herskapelig uttrykk. Hun og familien flyttet inn i sin Orion fra Nordbohus i mars 2014.

Karianne, Nils Arne og deres to barn bor idyllisk til i Sundet i Os i Østerdalen. Sammen med Nils Arnes foreldre driver de gården i tillegg til jobben som lærer og lastebilsjåfør. Etter 4 år i den gamle tømmerstua som var trekkfull og kald, gikk drømmen om å bygge nytt hus i oppfyllelse. 

- Vi har kun gjort grunnarbeidet selv, resten overlot vi til Os Entreprenør, sier Karianne.

Et generasjonstun
I kårboligen ved siden av bor Kariannes svigerforeldre som også er med på å drive gårdsdriften.
- Vi er kjempeheldige som har barnas besteforeldre så nærme. Det er av stor verdi både for oss og barna, sier Karianne.  Her kan barna løpe inn til besteforeldrene når mamma og pappa er opptatt, og jeg og svigermor er som venninner, humrer Karianne.


Familien bor idyllisk til i Sundet i Os i Østerdalen, og den gamle tømmerstua er nå byttet ut med drømmehuset Orion.

Fikk fart på utviklingen
I nytt hus kunne vi endelig legge fra oss minstejenta på gulvet. Det fikk fart på utviklingen hennes. I det gamle huset var det ikke mulig, da gulvene var iskalde for et lite barn. - Vi er veldig fornøyd med å ha varme i de fleste gulvene, sier Karianne.

Åpent og luftig
Paret er veldig fornøyde med planløsningen:
- Vi liker godt den store åpne løsningen med stue og kjøkken. Her har vi god plass til å ha familieselskaper og venner på besøk. For Karianne er kjøkkenet husets viktigste rom, hun er veldig glad i å lage mat. - Vi oppgraderte kjøkkenet og valgte Herregaard fra Sigdal. Det er et tidløst og klassisk kjøkken med eksklusive detaljer som passer huset. Benkeplater og spisestuen er i stein fra Eidet sten og passer perfekt til den herskapelig stilen på huset. Rett og slett et drømmekjøkken!


Det flotte, tidløse kjøkkenet passer perfekt til husets herskapelige stil.

Stua er blitt familiens samlingspunkt. Dessuten er det lett adkomst fra kjøkken og stue og ut på verandaen. - Og vi er veldig fornøyd med utsikten mot Glomma og Hummelfjellet, sier Karianne.

- Når man har to barn, gjelder det å tenke praktisk. Loftstuen er dermed blitt barnas favorittplass i huset. Her kan de leke uforstyrret i fred og har sin egen sone med leker og utstyr.


I loftstua er det god plass til lek og moro for barna i familien.

- Driver man gårdsdrift er det av og på med arbeidsklærne. Vi priser oss lykkelig for at vi har utgang til tunet fra det tekniske rommet i huset. Her kan vi henge fra oss fjøsklærne før vi går inn i huset.

Små endringer
- Planløsningen på boligen var egentlig slik vi ville, det var lite vi ville forandre på. Det eneste vi har forandret er inngangspartiet på boligen. Her fikk vi snekkerne til å bygge overbygd inngangsparti på hele langsiden. Det er vi kjempefornøyde med.  I tillegg er det veldig praktisk å ha ting under tak, og jeg synes vi fikk en finere utsmykking på huset, forteller Karianne.

- I tillegg valgte vi å slå sammen noen rom i 2. etasje for å tilpasse huset etter våre ønsker og behov, sier Karianne.

En ryddig byggeprosess
- De som bygde huset har gjort en kjempejobb, alt er gjort veldig nøye og prosessen har vært ryddig. Vi kan trygt anbefale Os Entreprenør til andre som ønsker å bygge ny bolig.

 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Os Entreprenør AS.