Bli bedre kjent med oss

Os Entreprenør AS ble kåret til ÅRETS BESTE BEDRIFT 2017.

Følgende kriterier ble lagt til grunn:

  • Kundetilfredshet over snittet i Nordbohus
  • Omsetning i Nordbohus
  • Omsetning i Nordbokjøp
  • Resultatmargin (driftsresultat)
  • Omsetningsøkning i prosent

Og vi fikk følgende omtale:

- Årets vinner er et strålende eksempel på Nordbohus-verdiene Blid, Engasjert, Strukturert og Trygg. De bygger både enebolig fra katalog, rekkehus og leiligheter på egne tomter. I tillegg har de hatt suksess med offentlige bygg, næringsbygg og barnehager, blant annet. Selskapet har en solid håndverksfaglig kultur som forsterker Nordbohuskjedens identitet. De har svært dyktige håndverkere som har fokus på kvalitet og tar kundens behov på aller største alvor. For å videreføre sin gode kultur og suksessoppskrift tar de stadig inn nye lærlinger, som etter hvert blir nye ambassadører for visjonen; Vi skal ha de mest fornøyde kundene.

I lokalmarkedet er de anerkjent som en ordentlig, ryddig, solid og pålitelig gjeng med stolte Nordboere!

Os Entreprenør AS ble etablert i 2002. Vi holder til på Nøra i Os, hvor vi har kontor og egen elementfabrikk som produserer ferdige ytterveggselementer.

Vi bygger fortrinnsvis i Os i Østerdalen, Røros og Holtålen. Vi kan tilby deg et bredt spekter av boliger. Har du egen tomt kan du velge enebolig i vår flotte huskatalog, med individuelle tilpasningsmuligheter. I tillegg har vi både tomannsboliger, rekkehus og leiligheter til salgs. Vi fører også opp næringsbygg, landbruksbygg, offentlige bygg samt garasjer og hytter.

Vi er 23 ansatte inkludert 3 lærlinger. Våre håndverkere er svært dyktige med lang erfaring innen boligbygging. Vi har høy fokus på kvalitet og tar kundens behov på alvor. Vi stiller gjerne opp på tomtebefaring sammen med deg både på kveldstid og helg.

Os Entreprenør AS har:
- alle nødvendige godkjenninger
- en stab med dyktige håndverkere
- seriøse og lokale underleverandører
- fokus på kvalitet

   
   
    
Her ser du foto av noe av det vi har bygd.
 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Os Entreprenør AS.