Lanserer leiligheter i Virtual Reality (VR)

Nordbohus Sogn lanserte nylig sitt spennende leilighetskonsept Solhammar, i Aurland kommune. Til lanseringsmøtet kom mer enn 60 interessenter, og alle fikk gå på visning i leilighetene som enda ikke er bygd. Dette er Nordbohus sin første lansering av leiligheter med VR-visning.
 

Porten.no er lokalavisen i området, og de var tilstede under lanseringen og intervjuet blant annet daglig leder Dag Loftesnes i Nordbohus Sogn. «-Me satsar stort på dette hjå oss; med denne teknologien slepp me å byggja ei eiga visningsleilegheit. Ein får kjensle av å gå inn i og mellom romma, opp trappene og sjå seg rundt på badet, seier Dag Loftesnes, dagleg leiar i Nordbohus Sogn (bildet, øverst).» Les hele artikkelen her: Tilbyr visningar med 3D-briller.

God erfaring med VR
Nordbohus har allerede gode erfaringer med Virtual Reality etter sin lansering av huskatalog med VR i juni 2016. –Det er interessant å observere hvor fort utviklingen går, og hvor kjappe Nordbohusforhandlerne er til å adoptere ny teknologi. Mange hundre eneboligkunder har vært innom våre kontorer og testet VR for enebolig, og nå er Nordbohus Sogn allerede i gang med VR på leiligheter. Det kommer flere slike lanseringer i løpet av året. Utviklingen er definitivt til kundenes fordel. Det blir lettere å velge riktig når du har følt hvordan det er å være inne i leiligheten, og vandre rundt, sier Stian R. Moursund som er markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus AS, kjedens hovedkontor. Virtual Reality på Solhammar er ikke begrenset til en app, men ligger tilgjengelig for alle på www.nordbohus.no/solhammar. Der kan man oppleve visningen også i 3D uten VR-briller.


Heidi Helle fra Nordbohus Sogn veileder en potensiell kunde i VR-visningen på Solhammar. Foto: Ole Ramshus Sælthun, Porten.no

Tenker nytt på flere områder
Nordbohus Sogn er først ute i Nordbohus-kjeden med VR på en leilighetslansering, og de er innovative på flere områder også. De byggtekniske nyvinningene i konstruksjonene er et resultat av samarbeid med blant annet Jatak, og bidrar til mange positive konsekvenser i tillegg til at det er kortreist. I tillegg er det nyskapende å bygge et bygg med 18 leiligheter i en liten bygd som Aurland. -Dette er bygg vi normalt sett ser i nærheten av større bysentrum, men det er klart folk vil ha leilighet på mindre steder også. Aurland er et perfekt sted for nytenking som dette. Her er de vant til nyskaping og innovasjoner gjennom sine resultater innen turisme med både flåmsbanen, Nærøyfjorden verdensarv-park, cruiseskip-anløp blant annet. I tillegg har de en makalaus natur, som for øvrig gir en aldeles strålende utsikt fra leiligheten i Solhammar, avslutter Moursund i Nordbohus AS.


Lekker utsikt fra leilighetene i Solhammar, i den virkelige virkeligheten også. Illustrasjon: NORDBOHUS

FOTO: med tillatelse fra: Ole Ramshus Sælthun, Porten.no

Les flere artikler på Nordbohus-bloggen

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter.