Bli med Gladsnekkern på ettårsbefaring


Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Tine og Terje som bor på Tromøya i Arendal. De bor i en fantastisk utgave av eneboligen KUBA, med en enorm takterrasse! Arve Wroldsen og Alfred Wroldsen fra Nordbohusforhandleren Wari-Hus er på besøk for ettårsbefaring.

Filmen om Tine og Terje i eneboligen KUBA kan du se på vår youtube-kanal og på vår facebook-side. Der finner du i tillegg alle tidligere publiserte filmer. Lik og abboner for å få varsel når nye filmer publiseres.

Boligen er bygd for å vare av Nordbohus Wari Hus

Skrevet av Stian R. Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef NORDBOHUS AS

 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter.