Bilder av eneboligen KONTUR

Eneboligen KONTUR fra huskatalogen til Nordbohus har skapt mye oppmerksomhet, og endelig har vi bilder å vise dere! Mange har denne funkis-inspirerte eneboligen blant sine favoritter, og vi har fått mange spørsmål om bilder og video. Her er de første, og flere kommer. Denne kundetilpassede versjonen av KONTUR er bygd for å vare av Nordbohus Asker og Bærum. Bildene er tatt rett før jul da kunden var i ferd med å flytte inn.


Slik er KONTUR presentert i vår huskatalog. Stilig og moderne for skrå tomt.


Slik er den ferdige kundetilpassede KONTUR. Kundene har valgt en annen type fasadekledning og gjort noen justeringer på både utforming og design. Det ble tøft, syns vi!


Romslig hall med trapp, og adkomst til bad/wc. Kunden har gjort noen elegante fargevalg med grått, treverk og hvitt. Da er det fine muligheter for spreke farger i øvrig interiør.


Baderommet med tøffe farger på flisene!


Her er maleren på vei opp til de siste småjusteringene før kundene får ta over sin nye bolig. Legg merke til den friske løsningen med peisovnen og glasset som bidrar til gjennomlys i hele etasjen!


Kort vei fra kjøkkenøya til stua, og ut på terrassene. Vi ser konturene av et meget stilig hjem ;-) Treverket på gulvet og i trappa matcher flott. Ingen tilfeldighet det heller antar vi.


Julestjernene i vinduet var på plass før møblene. Det liker vi. Julestemingen flyttet inn først! Den store takterrassen ute til venstre.


På plass ute på takterrassen. Her blir det nok noen meget fine soldager om noen måneder.

Tror du eneboligen KONTUR kan være noe for deg? Bestill vår katalog og snakk med nærmeste Nordbohusforhandler om mulighetene.

Skrevet av Stian R. Moursund, markedssjef Nordbohus AS

 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter.