Lykkelig

Lykkelig

Det er mye godt med dette huset, og den inntrukne uteplassen må oppleves. Det er som om huset beskytter deg for vær og vind når du vil kose deg på terrassen. Innendørs er det flere gode rom for å være sammen, og for å være for seg selv. Noen kan kose seg i den fine stue/kjøkken-sonen, mens andre finner roen i kjellerstuen. I dette huset er det flere rom for å bli lykkelig. 
 
Skrå tomt
BRA totalt: 148.8m²
P-Rom hovedbolig: 144.5m²
Bebygd areal: 104.8m²
Største bredde: 7.9m
Største lengde: 12.1m
Soverom: 3
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

Underetasje
1. etasje

Plantegninger 2D

Underetasje
1. etasje

Fasade

Likte du Lykkelig?

Her er noen andre hus fra Populær kategorien.

Lun

Lun

Nukleus med utleie

Nukleus med utleie

Bias

Bias

Nimbus

Nimbus

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter.