Fra hyttedrøm til drømmehytta

Foto av hyttemodell Mosvatn oppført på Kvitfjell.

Nordbohus Lillehammer samarbeider med Ranahytta og leverer hytter fra deres innholdsrike hyttesortiment. Ranahytta har Norges største hyttekatalog med fritidsboliger for enhver smak.
 
Ranahytta sin visjon: Hytter av høy kvalitet
I tillegg til Ranahyttas visjon om høy kvalitet, har de fokus på å levere moderne hytter i standard-, fjell- eller panorana-stil. Dette gir store valgmuligheter enten du vil ha en tradisjonsrik hytte med utsmykninger, søyler og sprosser, eller ei hytte med åpen løsning, store vindusflater og rene linjer. Hyttene leveres i 60 eller 120 cm element system. Den lave vekta på elementene gjør at de er greie å håndtere, og med fagfolk fra Nordbohus Lillehammer på tomten vil du kunne ha tett bygg på 5-10 dager.
 
Kontakt oss
Ta gjerne kontakt med oss i Nordbohus Lillehammer for å avtale et møte slik at vi sammen
kan oppfylle din hyttedrøm!
Jan Wien  •  Tel 61 22 18 73 / 932 36 765
Epost jan.wien@nordbohus.no

 

Kort og trygg vei fra hyttedrøm til drømmehytta
Gjennom en sentral produksjonsenhet kvalitetssikrer Ranahytta sitt byggesystem. All informasjon, dine ønsker, din byggesak og dine produksjonsforberedelser, sikres i deres system og blir behandlet av deres fagfolk slik at hele byggeprosessen forløper problemfritt. De benytter moderne tegneverktøy og materialberegningsystemer som hjelpemiddel. Dette gjør dem i stand til hurtig å gjøre endringer etter dine ønsker samtidig som produktet kvalitetssikres.
 
I alle ledd, fra salg, arkitekttjeneste, forberedelse for produksjon til pakking, vil du finne erfarne fagfolk. Dette er erfaring som gjør at Ranahytta blir foretrukket av kvalitetsbevisste kunder. De sørger også for at deres trailere, spesielt beregnet for denne type transport, leverer byggesettet så trygt som mulig til din tomt. På tomten sørger dyktige tømrere fra Nordbohus Lillehammer for at hytta settes opp på en effektiv og riktig måte til riktig tid, slik at veien blir kort fra planlegging og til du sitter og koser deg i drømmehytta.

 

 
Foto av hyttemodell Sjusjøen