Huskatalog

Huskatalog

Her er inspirasjonskilden til din nye bolig. Huskatalogen Hverdagslykke får du gratis.
Prosjekter

Prosjekter

Se våre boliger til salgs, og finn den boligen som best passer deg og dine behov.
Eiendomsutvikling

Eiendomsutvikling

Våre forhandlere er engasjert i en rekke store og små bolig- og næringsprosjekter over hele landet.
Rommet under trappa

Rommet under trappa

Hva bruker du rommet under trappa til? Sjekk innovasjonen fra Stryntrappa!
Vi søker erfarne tømrere

Vi søker erfarne tømrere

På grunn av økt salg søker vi etter dyktige og kvalitetsbevisste tømrere og selvstendige innleide tømrerlag.
Nordre Vesleseter

Nordre Vesleseter

Flotte hyttetomter i Øyerfjellet 800 moh. Vestvendt og solrik beliggenhet med turmuligheter rett utenfor døra!
Musdalsæter - hytter for salg

Musdalsæter - hytter for salg

Prosjekterte hytter på store, solrike tomter 850 moh. Fantastisk utsikt mot Hafjell og Skei. Skiløyper i umiddelbar nærhet.

Nyheter

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Tine og Terje som bor på Tromøya i Arendal. De bor i en fantastisk utgave av eneboligen KUBA, med en enorm takterrasse!

Birger Aspaas er ansatt som daglig leder i Nordbohus AS, som er Nordbohuskjedens hovedkontor. Aspaas kom til Nordbohus i 2015 som kjedeleder, og har den siste tiden vært konstituert i stillingen som daglig leder.
 
Nordbohus er en stor nasjonal boligbygger, men kjeden består av mange lokale solide selskaper. Nå ser vi etter noen flere som passer inn i vår kjede.
Eneboligen KONTUR fra huskatalogen til Nordbohus har skapt mye oppmerksomhet, og endelig har vi bilder å vise dere!
Gladsnekker`n reiser over hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang er han i Stokmarknes. Se alle filmene her.
Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å se om Nordbohus sine kunder trives. Denne gang besøker han Sparebank 1 SMN sitt kontor i Orkanger. Bygd for å vare av Nordbohusforhandleren VIBO Entreprenør.

 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Nordbohus Vinstra AS, avd. Lillehammer.

Nordbohus - din boligleverandør

Nordbohus består av Nordbohuskontorer fordelt over hele vårt langstrakte land, og et kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Vårt unike byggesystem er teknisk godkjent av SINTEF Byggforsk, og foreløpig er vi faktisk alene om å ha en så omfattende godkjenning.

Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Nordbohuskjedens visjon er å ha de mest fornøyde kundene, noe som forteller om et ekstra sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Når du besøker din lokale Nordbohusforhandler, vil du fort oppdage at dette stemmer! Kontakt oss for en prat om din fremtidige drømmebolig!

Veien til nytt hus

1
Forberedende fase

FØRSTEGANGSMØTET
Vi forteller om oss selv og hva vi kan tilby, og du forteller om deg og dine boligønsker. Kanskje trenger du råd vedrørende finansiering?

2
Finansiering

TILBUD
Vi gir deg et grundig og omfattende tilbud. Her får du vite hva som inngår i prisen.

OPPFØLGING
Noen ganger er det behov for justering av tilbud og tegninger. Det dukker gjerne opp nye ønsker etter hvert som tanken på ny bolig modnes.

3
Kontrakter

KONTRAKTMØTET
I kontrakten forplikter vi oss til pris og leveringstid. Du forplikter deg til en betalingsplan og tidsfristen for eventuelt arbeid du skal utføre selv.

4
Prosjektering

TREKANTMØTET
Vi går gjennom bygget i detalj for å sikre at materialene vi skal bestille stemmer med dine ønsker

5
Byggeprosessen

BYGGESTART
Vi gir deg oversikt over fremdriften, med tidsfrister osv. Her er også din eventuelle egeninnsats tidfestet.

KVALITETSMØTET
Like før bygget lukkes innvendig. Du, byggeleder og håndverkerne går gjennom arbeidet som er gjort så langt.

6
Overtakelse og garantidtid

OVERTAKELSESMØTET
Huset er ferdig! Nok en gang går vi systematisk igjennom arbeidet. Eventuelle feil og mangler påpekes, og vi avtaler tid for å utbedre dem.

ETTÅRSBEFARING
Ett års tid etter innflytting kommer vi på besøk og sjekker at alt er i orden. Er det noe som bør rettes på?