Kvadrat

Kvadrat

Kvadrat har en stram og spennende form. De store glassflatene i stuen, sammen med gjennomlyset fra kjøkkenet og spisestuen, fyller etasjen med energi. Lyset gjør også toppetasjen til husets perle. Herfra har du tilgang til de flotte takterrassene, hvor du kan samle familie og venner til hyggelige sammenkomster.

Skrå tomt
BRA totalt: 226.7m²
P-Rom hovedbolig: 180.7m²
Bebygd areal: 145.5m²
Største bredde: 8.9m
Største lengde: 21.3m
Soverom: 4
Energimerke:
B

Plantegninger 3D

Underetasje
1. etasje
2. etasje

Plantegninger 2D

Underetasje
1. etasje
2. etasje

Fasade

Video Kvadrat

Likte du Kvadrat?

Her er noen andre hus fra Moderne kategorien.

Link

Link

Villa Lilla 1

Villa Lilla 1

Villa Lilla 3

Villa Lilla 3

Jade

Jade

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter.