Vi søker tomter!


Utbygging av Eplehagen på Skarnes

Vi er stadig på utkikk etter tomter og eiendommer som er egnet for boligbygging.
 
Besitter du en tomt eller eiendom med potensiale for boligbygging, så er vi interessert i å høre mer om denne. Både byggeklare tomter, regulerte og uregulerte tomteområder i Kongsvinger og Sør-Odal er interessant. Ring oss eller send en e-post for å avtale en befaring, vi møter deg gjerne til en uforpliktende prat.
 
TYPE OMRÅDER AV INTERESSE
•  Områder/tomter regulert til boligformål.
•  Fremtidige boligområder avsatt til boligformål i kommuneplanen.
•  Vårt nedslagsfelt er sentrumsnæreområder på Kongsvinger og Skarnes, og vi ønsker gjerne å høre fra deg dersom du har en aktuell tomt eller eiendom i området.
 
KONTAKTINFO
Prosjektleder Emil Skoglund - tel 941 89 300 - epost emil.skoglund@nordbohus.no

 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Nordbohus Kongsvinger AS.