Ledige tomter hos Nordbohus Kongsvinger

Liakleiva, Kongsvinger
Eneboligtomt nr 5 med adresse Svensrudhamna 1.

Lierrasta, Kongsvinger
Eneboligtomter. Tomt 7, 9, 10, 17 og 18.

Gullbekkbakken
Eneboligtomter. A1, B1, B2, B3, C1, C4. Gå til prosjektets nettside.

Brurhella, Sand i Nord-Odal
Eneboligtomter. Tomt 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, og 17. Mulig bygging av tomannsboligen på tomt 14, 16 og 17. Se oversiktskart.

KONTAKT OSS
For mer informasjon om tomtene kontakt Nordbohus Kongsvinger, Tore Fløiten, tlf 970 37 483.


Foto fra Brurhella - tomtene ligger ca 600 meter vest for Sand sentrum i et fantastisk område med nydelig utsikt over Sandsjøen.

 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Nordbohus Kongsvinger AS.