Nøkkelferdig enebolig i rolig og etablert boligområde på Kongsvinger

Store vinduer, god plass og en svært praktisk organisering gjør at denne boligen heter Komplett. I første etasje ligger alle soverom samt bad og vaskerom. Hele andre etasje består av et åpent og luftig rom med kjøkken og stue, samt en praktisk bod og en herlig takterrasse. Boden passer perfekt som spisskammers for den som trives på kjøkkenet og vil ha en mer komplett oversikt over råvarene. 

Standard
Huset leveres med en høy standard, flislagt bad og fliser på gulv i vindfang. På gulv i stue, kjøkken og soverom legger vi parkett, og på veggene leverer vi ferdigmalte panelplater. Himlingen i stue og kjøkken leverer vi MDF takpanel. Listverk leveres profilert og hvitmalt. Vi monterer ventilert pipe og vedovn med glassdør . Swedoor leverer både innvendig og utvendig dører med høy kvalitet. Vinduene kommer fra Nordan og er av typen N-Tech. Glava leverer isolasjon, 20 cm i vegg, 35 cm i tak og 30 cm i gulv.

Innredninger
Kjøkkeninnredning leveres av Drømmekjøkken, takhøy type med hvite glatte fronter. Baderoms innredning på 120cm med hel porselentopp. Garderobeskap på 100x210 på lite soverom og en skyvedørsgarderobefront på det store.

Elektrisk
Det leveres iht NEK 400, det leveres el varmekabel i stue, kjøkken, vindfang og bad samt panel ovner i soverom og bod i tillegg til de 106 el punktene som er til fordeling. Utvendig el og ringjord er også inkludert.

Ventilasjon
Det blir levert balansert ventilasjon fra Flexit med 80% varmegjenvinner. Avtrekk fra bad, vaskerom og innvendig bod, mens innblåsing av frisk luft kommer i soverom, vindfang og stue. Flexit leverer også sentralstøvsuger.

Sanitær
Her er både innvendig og utvendig sanitær inkludert, ta kontakt for nærmere informasjon.

Uteområde
Vei og parkeringsplass leveres gruset. Resten av tomten grov planeres og leveres ferdig sådd.

For mer informasjon se vår annonse på Finn.no; http://bit.ly/2CtGWpW

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Nordbohus Kongsvinger AS.