DES-Boliger på Austmarka - Moderne tomannsboliger ved porten til Finnskogen

Vi skal nå bygge tre tomannsboliger med flott beliggenhet og egen carport. Kun 6 leiligheter er prosjektert og 2 er solgte så her gjelder det å være raskt ute.

Leilighetene vil ha sentral beliggenhet i et etablert område bestående av eneboliger. Leilighetene vender ned mot Sagåa, og er sentralt plasserte samtidig som man bor landlig i naturskjønne omgivelser.

Det er ca 2 minutters gange til lokalbutikken, Joker, som også tilbyr post i butikk, tipping og bensin. Et steinkast unna finner du kirke og Austbo (Austmarka omsorgsenhet).

Austmarka tilbyr et rikt kultur- og friluftsliv. Det arrangeres Austmarka Marken hvert år, og bygda kan skilte med eget musikkorps, sangkor og håndverkslag. Austmarka beskrives som porten til Finnskogen så her vil naturopplevelsene stå i kø. For jegere og fiskere er området et paradis. Er man glad i mosjon finnes det en mengde turstier å velge mellom, og på vinterstid finner du godt med oppkjørte skiløyper.

Adkomst til området, fra Kongsvinger - følg Masterudvegen (E16) mot Austmarka. Sving til høyre inn på Finnskogvegen (202).

Tomannsboligen Duplo

Med alle rom på et plan er dette en svært praktisk bolig.
Boligen inneholder gang, stue, kjøkken, to soverom, bad og teknisk rom/bod. Boligen er delt i to soner - den ene med stue og kjøkken, og den andre med soverom, bad og bod. God garderobeplass i gangen. Ved kjøkkenet er det god plass til spisebord, og fra stua er det utgang til terrasse. Carport med sportsbod sørger for overbygd inngangsparti. Romslig og solrik uteplass. Boligene leveres nøkkelferdig klar for innflytting.


BRA bolig 78,1 kvm.
BRA sportsbod 6,5 kvm
BRA carport 18,8 kvm
P-rom 73,5 kvm

DES boliger

I samarbeid med DES Kongsvinger bygger vi nå leiligheter på Austmarka.

Konseptet med sparing og bygging av rimelige boliger tilpasset for eldre har vist seg å være en suksess. Boligene skal være funksjonelle og praktisk tilpasset eldre, men uten å være omsorgsboliger.

Tomten

Tomten er relativt flat og lettstelt. Selveiet tomt.
Veier inn på feltet vil bli asfaltert. Direkte område rundt boligen vil bli opparbeidet med ferdigplen og resterende areal blir tilsådd.

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Nordbohus Kongsvinger AS.