Byggingen er i gang i Eplehagen!

Boligfeltet Eplehagen på Skarnes vil bestå av moderne eneboliger og praktiske tomannsboliger i et lunt og trivelig bomiljø. Her vil du oppleve at det er lagt til rette for optimal livskvalitet både for unge og godt voksne. Med den flotte beliggenheten, den trivelige tun-følelsen og den nyplantede eplehagen med epletrær som vokser til blant boligene, er rammen lagt for et godt hverdagsliv. Boligfeltet fremstår som godt gjennomtenkt og er utviklet med en helhetlig designtankegang.

Gravearbeidet i Eplehagen er nå i full gang. Første byggetrinn består av tomannsboliger med carport som vil bli ferdigstilt i 2018. Alle boligene i første byggetrinn er solgt, men det er fremdeles mulig å skaffe seg en tomannsbolig eller enebolig i andre byggetrinn. Ønsker du mer informasjon? Registrer din interesse eller kontakt oss direkte.

Les mer på Eplehagens egen nettside.

         
Illustrasjoner av boligene i Eplehagen - eneboliger (øverst) og tomannsboliger (nederst)
 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Nordbohus Kongsvinger AS.