Visningsonsdag 6. september

Endelig er det visningsonsdag hos Nordbohus igjen. 6. september åpnes dørene hos mange av våre forhandlere, og de har noen spennende godbiter å vise frem.
 
VILLALILLA!
Boligkonseptet VillaLilla bygges over hele landet, og vi vet det er mange som ønsker å ta en titt på denne spennende arkitekturen. Både i Klæbu, Mo i Rana, Årnes og Norheimsund kan du besøke VillaLilla-varianter, og tomter der den skal bygges. Kanskje er VillaLilla boligen for deg?
Treskoveien, Klæbu
Ånesveien, Mo i Rana
Sandvenhagen 51, Norheimsund
Havretunet/Fjuklia, Årnes
 
KUBA!
I Fredrikstad og Ålesund kan du se nærmere å den prisvinnende eneboligen KUBA. Denne ble kåret til Årets Innovasjon da den ble lansert første gang i 2001, og 2017-utgaven minst like frisk! Se boligen og tomter der den skal bygges!
Elvestien 5, Fredrikstad
Rødsetvegen, Ålesund
 
Utover dette så byr visningsonsdag hos Nordbohus på en rekke spennende objekter. En av dem er Havna boligpark på Myre i Nordland. Sjekk den utsikten fra balkongen!
 

 
VELKOMMEN PÅ VISNING – SE ALLE 29 VISNINGENE HER.

 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Follo Bygg & Eiendom AS.