Nordbohus hedret de beste for 2016

9. og 10. juni arrangerte Nordbohus sin store årskonferanse Nordbohus Storting. Denne gang hadde de valgt Tromsø som destinasjon og både leverandører og forhandlere fra hele landet fikk oppleve fantastisk vær, midnattssol og nye lanseringer. I tillegg ble de beste prestasjonene for 2016 hedret under festmiddagen.
 
Årets beste leverandør 2016: NORDAN
Juryen fremhevet blant annet evnen til raske tilbakemeldinger, pålitelig levering, høy effektivitet og gode kundebehandlere.


 
Årets beste selger prosjekt 2016: Hanne Normann Breen, Nordbohus Romerike

Hanne Normann Breen var oppe på podiet for fjerde gang i denne kategorien. Hun hentet samme pris for prestasjonene i 2012, 2014 og 2015. Juryen trekker frem blant annet hennes solide fagkunnskap kombinert med en meget blid og tillitsvekkende personlighet.


 
Årets beste selger EAT 2016: Einar Øvregard, Nordbohus Sogn

Einar Øvregard hadde flere gode kollegaer å takke da han mottok prisen, og takket i tillegg sin kone som har holdt ut med lange arbeidsdager over mange år. –Jeg er ikke bare ansatt i Nordbohus. Jeg jobber i Nordbohus, sa Øvregard til salen under overrekkelsen av prisen.


 
Årets beste byggeleder 2016: Helge Vollan, Nordbohus Bernhard Olsen

Helge Vollan jobber ved Nordbohus Bernhard Olsen sitt avdelingskontor i Brønnøysund, og kjennetegnes for ansvarlighet og kvalitet. Han og hans tømrere har et svært godt rykte, og kulturen forteller blant annet at arbeidet skal gjøres riktig første gang det gjøres.


 
Årets beste kundetilfredshet 2016: Nordbohus Sogn

Nordbohus måler kundetilfredshet via Prognosesenteret sin nasjonale undersøkelse. For 2016 hadde vi to selskaper på topp3, og på andreplass over de beste i Norge var Nordbohus Sogn. De var best i Nordbohus, og nest best i hele Norge. De hentet samme pris i 2013 også, og beviste med dette at kvaliteten fortsatt prioriteres høyt hos Sogningene.


 
Årets beste bedrift 2016: Nordbohus Asker & Bærum

Fra juryens beskrivelse: Årets vinner er et strålende eksempel på god forretnings- og arbeidsmoral. Vinneren representerer våre verdier på en utmerket måte, og har et bankende hjerte for å skape fornøyde kunder.


 
Prisutdelingen ble ledet av Halvor Dahl, Adm. Dir. i Nordbohus og Mia Gundersen som var kveldens konferansier.
 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Follo Bygg & Eiendom AS.