Nyheter

Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang besøker han Tine og Terje som bor på Tromøya i Arendal. De bor i en fantastisk utgave av eneboligen KUBA, med en enorm takterrasse!

Birger Aspaas er ansatt som daglig leder i Nordbohus AS, som er Nordbohuskjedens hovedkontor. Aspaas kom til Nordbohus i 2015 som kjedeleder, og har den siste tiden vært konstituert i stillingen som daglig leder.
 
Nordbohus er en stor nasjonal boligbygger, men kjeden består av mange lokale solide selskaper. Nå ser vi etter noen flere som passer inn i vår kjede.
Eneboligen KONTUR fra huskatalogen til Nordbohus har skapt mye oppmerksomhet, og endelig har vi bilder å vise dere!
Gladsnekker`n reiser over hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang er han i Stokmarknes. Se alle filmene her.
Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å se om Nordbohus sine kunder trives. Denne gang besøker han Sparebank 1 SMN sitt kontor i Orkanger. Bygd for å vare av Nordbohusforhandleren VIBO Entreprenør.

 
Naturens egen design kan inspirere oss til nyskaping og innovasjon. Det var det som skjedde da Nordbohus ble invitert til å delta i en konkurranse om utvikling av eneboliger for området Rossåsen i Sandnes.
Møt Nordbohus på messe! Har du lyst på gratis billett til messen? Kopier denne koden gCUFIT og lim den inn i feltet for kode på denne siden for besøksregistrering. Da får du epost med din billett og er klar for messe.

 
Endelig er det visningsonsdag hos Nordbohus igjen. 6. september åpnes dørene hos mange av våre forhandlere, og de har noen spennende godbiter å vise frem.
 

9. og 10. juni arrangerte Nordbohus sin store årskonferanse Nordbohus Storting. Denne gang hadde de valgt Tromsø som destinasjon og både leverandører og forhandlere fra hele landet fikk oppleve fantastisk vær, midnattssol og nye lanseringer. I tillegg ble de beste prestasjonene for 2016 hedret under festmiddagen.

Stryntrappa har i samarbeid med Nordbohus sine arkitekter utviklet et innovativt konsept for bedre utnyttelse av rommet under trappa.
Over hele landet forbereder Nordbohus seg på visning. Eneboliger, rekkehus, leiligheter og VR-visninger står klare for deg – nå er det bare å velge!
Nordbohus Sogn lanserte nylig sitt spennende leilighetskonsept Solhammar, i Aurland kommune. Til lanseringsmøtet kom mer enn 60 interessenter, og alle fikk gå på visning i leilighetene som enda ikke er bygd. Dette er Nordbohus sin første lansering av leiligheter med VR-visning.
Nordbohusforhandleren Steinsvik hus og Entreprenør har et meget spennende boligprosjekt på gang. I samarbeid med det velrennomerte arkitektkontoret NSW (Narud, Stokke Wiig), skal de bygge nye leiligheter med en eksepsjonell beliggenhet i Sortland.
Nordbohus tar del i veksten og øker fra 1096 igangsatte i 2015 til 1133 igangsatte boliger i 2016. På topp10-listen plasserer vi oss på en 5. plass over landets største aktører.
Det blir 12 meter høyt og 366 kvadratmeter stort – med melis og seigmen som dekor. Nordbohus har tatt oppdraget med å bygge det største pepperkakehuset verden noensinne har sett.
Da eiendomsutvikleren Zar Eiendom skulle bygge leiligheter på Båsmo i Mo i Rana, ønsket de en utførende entreprenør som kunne mer enn å bygge. Valget falt på Nordbohus Bernhard Olsen. –Vi har et godt rykte, men i dette tilfellet var det vår posisjon som totalleverandør som ble viktigst, sier Bjarne Nyrud i Nordbohus Bernhard Olsen.
Velg mellom mer enn 30 ulike visninger over hele landet. Flere av våre forhandlere inviterer til VR-visning på kontoret, og mange av våre kunder åpner sitt hjem for deg.
Nå er det endelig visning igjen! For tredje gang i år arrangerer vi visning over hele landet. Denne gangen kan du besøke mer enn 50 ulike visninger.
Nordbohus sin nye huskatalog har fått mye oppmerksomhet for virtual reality (VR), men visste du at man kan gå på visning med din mobil/nettbrett i tillegg?
 
Alle ønsker å se huset før de kjøper, men noen ganger er det utfordrende å finne et aktuelt visningshus. Det har vi en elegant løsning på. Besøker du din Nordbohusforhandler etter 15. juni så kan du gå på visning i alle husene i katalogen, i virtual reality. Vi kaller det den nye virkeligheten.
Nå er det visningslørdag igjen hos Nordbohus, og det er mange gode grunner til å ta et besøk. Klikk deg inn på www.nordbohus.no/visningshelg og finn din nærmeste visning. Vi har både leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger på visningslisten.
4. og 5. juni gjennomførte Nordbohus sin årlige konferanse, Nordbohus Storting. Det hele foregikk på Quality Hotell Edvard Grieg i Bergen, og Bergen viste seg fra sin beste side med tropisk vær opptil 30 grader.
For å få høy kundetilfredshet må man gjerne gjøre noe annet enn alle andre. De handler om å skille seg ut, samtidig som man gjør en meget god jobb. Et godt eksempel finner vi hos Nordbohus Gaarden & Delås i Sarpsborg.
Sogn 123 er et boligkonsept fra Nordbohus som legger til rette for optimal boligbygging og høy bokvalitet. Med målsetting om å redusere byggekostnaden med 20% startet arbeidet i 2014, og ved inngangen av 2016 kan prosjektdeltakerne stolt konstantere at målet er nådd.
Prognosesenteret avslører hver år hvem som har den høyeste kundetilfredsheten i boligmarkedet. Kåringen er basert på kundenes egne besvarelser i utsendte spørreskjemaer. Det kåres vinnere i fire kategorier, og Nordbohus ble klappet opp på podiet for å hente 3 av 4 premier for 2015. 
Å bygge tomannsbolig sammen kan være et lønnsomt og hyggelig alternativ. I tillegg til det økonomiske aspektet, er det sosiale minst like verdifullt - og det gir deg en unik mulighet til å velge nabo selv! Klikk deg videre for å lese mer og bestille vår tomannsboligkatalog.
Årets Kundetilfredshets-seminar for boligbransjen ble avholdt 18. mars i Prognosesenterets lokaler på Skøyen. Etter en grundig gjennomgang av resultater fra 2013, samt hva bransjen bør jobbe med videre for å få mer tilfredse kunder, ble årets priser delt ut.
Med vår boligplanlegger og 3D-visning kan du innrede og tilpasse ditt Nordbohus med mer enn 6000 produkter, og deretter "gå" rundt i huset før boligen engang er bygget.

I Nord-Trøndelag, like utenfor Verdal sentrum og med en kornåker som nærmeste nabo, ligger en ny flott, gråmalt enebolig på ett plan. Her er familien Altø/Nessemo i ferd med å bo seg inn i hjemmet som de selv har vært med på å utforme helt fra grunnen. Etter å ha tatt seg god tid med planlegging, og en trygt gjennomført byggeprosess, kunne de i mars 2012 flytte inn gjennom den stilige, røde ytterdøra. Vi kommer tilbake til den.

Våre hus i pepperkakeversjoner gir oss topp julestemning og viser at kundene er fornøyde. God jul.

Så er Tippeligaen over for denne gang. Noen gråter av glede, mens andre feller mer sorgtunge tårer. Det ble Strømsgodset som stakk av med seieren, og for første gang på 43 år feires det gull i Drammen. Vi gratulerer så meget, og kikker litt ned i bakken, fra Nordbohus sitt hovedkontor i Trondheim.

Nordbohus lanserer sin egen nett TV-kanal, NordbohusTV. På kanalen finner du allerede flere programmer, blant annet programserien Mitt hjemmested.
Lavere energiforbruk, bedre komfort og rimeligere boutgifter; fremtidens byggemetode er allerede tatt i bruk i Bjugn.

Nordbohus Systembygg på Fosen har ferdigstilt regionens aller første virkelige passivhus. I følge teknisk sjef Odd Petter Rønning er det nyoppførte huset i Bjugn en prøve på om markedet er klart til å ta imot morgendagens boligteknologi.
MONIER har et av verdens bredeste sortiment når det gjelder takstein av høyeste kvalitet – både tegltakstein
og betongtakstein. I tillegg kan de tilby alt nødvendig verktøy, dataprogram for mengdeberegning av takmateriell,
informasjon om sikkerhet og tilbehør til f.eks. tetting, ventilasjon og taksikkerhet.
Som første norske boligbygger lanserer Nordbohus nå en egen huskatalog med tomannsboliger.
Katalogen BoSmart gir nye muligheter for betydelig lavere byggekostnader og selvvalgte naboer.
Vi har nå kåret 10 vinnere av vår konkurranse. Takk til alle som har sendt oss sine fristende favorittoppskrifter.Totalt 11 hus fra Nordbohus AS tilfredsstiller nå kravene til finansiering i Husbanken. Blant disse er
publikumsfavorittene Nexus, Nukleus og Aurora. Nordbohus-kunder kan dermed sikre seg boliglån med
Husbankens 2,472 % månedlig fast rente i 20 år, eller 2,080 flytende rente.
Ett år etter at gravemaskinene kom, kunne familien Stub-Röhling flytte inn i eget nytt hus i Trondheim. Prosessen
har vært krevende, spennende og til tider altoppslukende. Men har de nå fått drømmehuset sitt?
Send oss din favorittoppskrift - og bli med i trekningen av et litografi signert kunstneren May Lise Hoel.
10 heldige vinnere får hvert sitt innrammede litografi til en verdi av kr 3 000,-.
Vi inviterer på visning i en ferdig bygd Aurora 29. februar kl. 1600-1800.
Vi burde vel ha skjønt det. Vi har for mye. Vi har dekk, ski, verktøy, ved, barnevogner, hagemøbler. Vinterklær og sommerklær.
Hele ting, og saker som venter på den reparasjonen du aldri prioriterer. Dessuten ting vi vet vi ikke har bruk for, men som vi
synes er for fine til å kaste. Derfor blir det overfylt i boden!
Her kan du bla i den nyeste utgaven av NordbohusMagasinet. Mye spennende stoff for alle husinteresserte.

Her kan du bla i den nyeste utgaven av NordbohusMagasinet. Mye spennende stoff for alle husinteresserte.

På vår facebook-side www.facebook.com/nordbohus har vi fulgt familien Betten fra graving av tomt, til
overtakelse av splitter ny enebolig. Sist fredag var den store dagen kommet. Med nøkkelen i hånden
var plutselig drøm blitt realitet. Eneboligen Nexus står ferdig, og venter nå på møbler, bilder og de første
irriterende hakkene i parketten.
Her ser du Nordbohus sin nyeste reklamefilm! Nordbohus feiret 25 år i 2010. Denne filmen er en del av
vår feiring, og en hyllest til de som har bidratt til suksessen hittil.

Les den nyeste utgaven av NordbohusMagasinet. Inspirerende og nyttige artikler for alle husinteresserte.
Les om Maria og Volker som bygger sitt drømmehus i tilnærmet passivhusstandard.
Følg familien Betten på veien til splitter nytt hus. Bli kjent med Kristin, Mats Erik og lille Wilma Natalie.

Nordbohus sitt byggesystem med tilhørende sjekklister og styringssystem har produktdokumentasjon
Teknisk Godkjenning (TG) fra SINTEF Byggforsk.

Les vår nyeste utgave av NordbohusMagasinet. Spennende og nyttig lesestoff for alle husinteresserte.
Årets store kampanje hos Nordbohus, Folkets hus, ble kronet med trekningen av tre store vinnere. Av de seks
tusen som har stemt på sin eneboligfavoritt ble det trukket to vinnere av valgfri ytterdør til en verdi av inntil
kr. 10.000,- fra Trenor og Swedoor JELD-WEN. Den heldige vinneren av hovedpremien fikk et valgfritt kjøkken
fra Norema til en verdi av inntil kr. 100.000,-.
Familien Linnerud i Fetsund falt for eneboligen Aurora fra Nordbohus. I magasinet Ditt Hus presenteres det flotte
hjemmet over åtte sider. Les hele artikkelen.
I vår store avtstemmings-konkurranse vant Scorpio, med bestselgeren Aurora på en god andreplass. Her kan du se
hele Topp10-lista. Dette er de 10 husene som fikk flest stemmer i Folkets hus-avstemmingen i Nordbohus.
Hvordan ser egentlig husdrømmen til det norske folk ut? Vi trodde vi visste svaret, og ble overrasket over fasiten!

Siden februar i år har Nordbohus sin store kampanje pågått. Valget av Folkets Hus på nordbohus.no. Avstemmingen
viste seg å engasjere svært mange. Nesten 6000 nordmenn har vært innom nordbohus.no og stemt på sine favoritter
fra huskatalogen vår.
 
Huset som fikk flest stemmer, heter Scorpio. Her ser du noen utdrag av Folkets begrunnelse:
Har alltid ønsket oss et stort og vakkert hus som dette!
– Fantastisk flott utenpå, og planløsningene virker veldig godt gjennomtenkt.
– Et drømmehus å bo i – og ta imot gjester i ...

Les mer om Folkets Hus og premiene her.

Vi lanserer nå vår nye hyttekolleksjon fra Nordbohus FRI. Vi kan tilby et bredt spekter av hytter i ulike størrelser - og vi har
hytter som passer både på fjellet og ved sjøen.

Hytte handler om FRI. Følelsen av å ha fri. Være fri. Ta seg fri. Føle seg fri. 

Klikk her for å se våre nye hytter  - finn ditt fristed!

I den siste utgaven av magasinet Rom123 omtales Nordbohus sin hustype Kuba i en 8-siders artikkel. Huset er bygd
i Kristiansand av Nordbohus sin lokale forhandler Arnesen Bygg. Huset har blitt noe justert i forhold til opprinnelige tegninger, 
slik at det ble akkurat slik kunden ønsket. - Vi synes det har blitt et flott hus! sier Stian Moursund, markedssjef i Nordbohus.

Klikk her for å lese hele artikkelen i Rom123.

Nordbohus har en egen side på Facebook. Dersom du går til www.facebook.com/nordbohus kan du bli fan av Nordbohus,
og få tilgang til eksklusive nyheter og produktlanseringer. Nylig har vi lansert en ny hytte, eksklusivt på Facebook.

Bli fan av Nordbohus på Facebook idag.

Tor Atle Fuglerud fra Nordbohus Gjøvik slo til med gull i stafetten i VM i Vinter Triathlon, og en herlig 8. plass i eliteklassen for herrer. Vi gratulerer!

VM i Vinter-Triathlon er en knallhard konkurranse der deltakerne konkurrerer i både løping, sykling og langrenn. Tor Atle Fuglerud jobber i Nordbohus Gjøvik, og sykler for terrengsykkel-laget Hard Rocx Racing Team. Hard Rocx Racing Team sponses av Nordbohus. Fuglerud deltok på laget som vant gull i stafetten i VM. Vi gratulerer!

Les vår nyeste utgave av NordbohusMagasinet. Her får du gode råd fra IF forsikring som forteller deg hvordan du kan gjøre hjemmet ditt tryggere. Les også om vår hustype Elara - et hus for den aktive familien. I serien "Veien til eget hus" forteller vi deg om overtakelsen og garantitiden.
Inngangspartiet er husets ansikt utad - det ønsker deg velkommen. Men hvor skal det være og hvordan? Huskjøpere er opptatt av
hustyper og av romløsninger, men inngangspartiet blir det tenkt mindre på. Arkitektene hos Nordbohus hjelper deg med planleggingen.
Huset skal passe til tomta og ikke omvendt! Her er det fort gjort å gjøre feil. I samarbeid med oss kan man få veldig god hjelp til
disse vurderingene hos det lokale Nordbohuskontor, sier Nordbohusarkitektene Karin Remmen og Anne Lilienthal.

I Nordbohus har vi tro på at grundig prosjektering, smart regulering, markedets beste innkjøpsbetingelser og ekstremt god markedsføring skaper vinnere. Det har vi bevist i nærmere 25 år, og det har brakt oss helt i toppen blant norske boligbyggere.
Å kjøpe bolig er et av livets store valg. Det er en prosess – en spennende prosess. Det handler om estetikk, det handler om praktiske løsninger. Det handler om livsfaser og ulike behov. Det handler om tomtevalg, pris og kvalitet. Men først og fremst handler det om å se for seg morgendagen.

Få nye idéer og gode råd i den ferske utgaven av NordbohusMagasinet.

Vi har nå lagt ut huskatalogen vår på nett.

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Follo Bygg & Eiendom AS.