Bygde Instagram-huset i Vestnes

Nede ved havet i vakre Vestnes ligger Hege Lid og Sveinung Sandnes sitt nybygde hus. Der har de bodd siden midten av 2015, og har allerede funnet seg godt til rette. Hege har bodd like i nærheten hele barndommen, og arvet tomten fra sine foreldre.

-Vi brukte Instagram til inspirasjon da vi skulle bygge hus. Instagram-kontoen til Marit Folland vekket interessen vår, og de flotte bildene gjorde at vi ble nysgjerrige på huset. Vi fikk dialog med henne og fikk komme hjem til henne for å se huset «live». Vi ble betatt og fant ut at et slikt hus ville passe perfekt på tomten vi hadde, sier Hege og Sveinung. Prosessen var i gang!

Les også: Instagram-huset fikk plass i huskatalogen


Bordet er spesialdesignet for kjøkkenet, og produsert av Sveinung selv. Har har det gått med mange timer til pussing og oljegnikk, og resultatet er fantastisk. Herlig håndverk! Foto: Espen A. Istad

Stort og luftig kjøkken
Hva er dere mest fornøyd med i huset?

-Det vi er mest fornøyd med i huset må være kjøkkenet, fordi det er så stort og luftig med store vindusflater som slipper inn det herlige dagslyset. Vi syns det kom ekstra til sin rett med en stor terrasse utenfor til grilling og sene kvelder rundt bålpanna. Vi valgte også å ha peisen på kjøkkenet i håp om at det ble mer som et allrom, og det har det blitt. Det er sjelden vi sitter på stua, forteller Hege.

Hva ville dere gjort annerledes om dere skulle bygd på nytt?

-Så langt er det ikke store endringer vi ville gjort annerledes. Kanskje litt mer takhøyde på loftet, men usikker på hvordan det ville påvirket fasaden utvendig. Ellers angrer vi på at vi ikke tok takvinduer på loftet, tror det ville vært fint å kunne se stjernehimmelen derfra, sier Hege.


Sveinung og Hege koser seg i instagramhuset, og utsikten er fantastisk her også. Foto: Espen A. Istad

Har samarbeidet med Nordbohus Ålesund fungert slik dere ønsket?

-Vi vil absolutt anbefale andre å benytte seg av Nordbohus Ålesund. Vi har hele veien hatt god dialog, og føler vi kan ta en prat med dem når som helst om det skulle være nødvendig.

Eierne av Instagram-huset har selvsagt sin egen instagramkonto de også. På johnvegen27 er det allerede tusenvis av følgere. Vi anbefaler en tur innom for gode tips om interiør og #hverdagslykke. Kanskje blir du inspirert til et møte med nærmeste Nordbohus-forhandler?


Her er det "ordning och reda". Herlig walk in-closet. Selveste drømmen for mange. Foto: Espen A. Istad


Soverom med direkte adkomst til baderom. Praktisk og flott! Foto: Espen A. Istad


Bygger man nytt hus bør man tenke på uterommet også. Her har Hege og Sveinung en herlig fin uteplass med platting, sittegruppe og bålpanne. Her koser de seg! Foto: Espen A. Istad

Les også: Instagram-huset fikk plass i huskatalogen

Skrevet av Lill Mari Wiklund, markedskonsulent Nordbohus AS
 
 

Facebook Comments Box

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Follo Bygg & Eiendom AS.