Huskatalog

Huskatalog

Her er inspirasjonskilden til din nye bolig. Huskatalogen Hverdagslykke får du gratis.
Prosjekter

Prosjekter

Se våre boliger til salgs, og finn den boligen som best passer deg og dine behov.
Eiendomsutvikling

Eiendomsutvikling

Våre forhandlere er engasjert i en rekke store og små bolig- og næringsprosjekter over hele landet.
Rommet under trappa

Rommet under trappa

Hva bruker du rommet under trappa til? Sjekk innovasjonen fra Stryntrappa!
Gladsnekker`n i Stokmarknes

Gladsnekker`n i Stokmarknes

Gladsnekker`n reiser over hele landet for å sjekke om folk trives i sine nye boliger.
Flott enebolig med mye lys

Flott enebolig med mye lys

Eneboligen Nukleus har spesielt flotte lysforhold med høye vinduer og åpen løsning mellom etasjene.
Nordbohus hedret de beste

Nordbohus hedret de beste

9. og 10. juni arrangerte Nordbohus sin store årskonferanse Nordbohus Storting. Her ble de beste prestasjonene for 2016 hedret.

Nyheter

Eneboligen KONTUR fra huskatalogen til Nordbohus har skapt mye oppmerksomhet, og endelig har vi bilder å vise dere!
Gladsnekker`n reiser over hele Norge for å sjekke om folk trives i sine nye boliger. Denne gang er han i Stokmarknes. Se alle filmene her.
Gladsnekker`n reiser rundt i hele Norge for å se om Nordbohus sine kunder trives. Denne gang besøker han Sparebank 1 SMN sitt kontor i Orkanger. Bygd for å vare av Nordbohusforhandleren VIBO Entreprenør.

 
Naturens egen design kan inspirere oss til nyskaping og innovasjon. Det var det som skjedde da Nordbohus ble invitert til å delta i en konkurranse om utvikling av eneboliger for området Rossåsen i Sandnes.
Møt Nordbohus på messe! Har du lyst på gratis billett til messen? Kopier denne koden gCUFIT og lim den inn i feltet for kode på denne siden for besøksregistrering. Da får du epost med din billett og er klar for messe.

 
Endelig er det visningsonsdag hos Nordbohus igjen. 6. september åpnes dørene hos mange av våre forhandlere, og de har noen spennende godbiter å vise frem.
 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Enkel Bygg og Butikk AS.

Nordbohus - din boligleverandør

Nordbohus består av Nordbohuskontorer fordelt over hele vårt langstrakte land, og et kjedekontor i Trondheim. Vi er en av Norges største boligleverandører, og tilbyr både eneboliger, tomannsboliger, garasjer og boligområder med ulike bolig- og hustyper. Vårt unike byggesystem er teknisk godkjent av SINTEF Byggforsk, og foreløpig er vi faktisk alene om å ha en så omfattende godkjenning.

Hvert Nordbohuskontor består av dyktige fagfolk med inngående kunnskap om sitt lokalområde. Nordbohuskjedens visjon er å ha de mest fornøyde kundene, noe som forteller om et ekstra sterkt fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Når du besøker din lokale Nordbohusforhandler, vil du fort oppdage at dette stemmer! Kontakt oss for en prat om din fremtidige drømmebolig!

Veien til nytt hus

1
Forberedende fase

FØRSTEGANGSMØTET
Vi forteller om oss selv og hva vi kan tilby, og du forteller om deg og dine boligønsker. Kanskje trenger du råd vedrørende finansiering?

2
Finansiering

TILBUD
Vi gir deg et grundig og omfattende tilbud. Her får du vite hva som inngår i prisen.

OPPFØLGING
Noen ganger er det behov for justering av tilbud og tegninger. Det dukker gjerne opp nye ønsker etter hvert som tanken på ny bolig modnes.

3
Kontrakter

KONTRAKTMØTET
I kontrakten forplikter vi oss til pris og leveringstid. Du forplikter deg til en betalingsplan og tidsfristen for eventuelt arbeid du skal utføre selv.

4
Prosjektering

TREKANTMØTET
Vi går gjennom bygget i detalj for å sikre at materialene vi skal bestille stemmer med dine ønsker

5
Byggeprosessen

BYGGESTART
Vi gir deg oversikt over fremdriften, med tidsfrister osv. Her er også din eventuelle egeninnsats tidfestet.

KVALITETSMØTET
Like før bygget lukkes innvendig. Du, byggeleder og håndverkerne går gjennom arbeidet som er gjort så langt.

6
Overtakelse og garantidtid

OVERTAKELSESMØTET
Huset er ferdig! Nok en gang går vi systematisk igjennom arbeidet. Eventuelle feil og mangler påpekes, og vi avtaler tid for å utbedre dem.

ETTÅRSBEFARING
Ett års tid etter innflytting kommer vi på besøk og sjekker at alt er i orden. Er det noe som bør rettes på?