Gakorimyra Sør - endelig et kommunalt tomtefelt


Per Erling Aune Hansen
Nordbohus Østlyngen Bygg

 

-Jeg vil berømme Alta kommune for å ha fått i stand dette tomtefeltet, sier en engasjert Per Erling Aune Hansen, selger for Nordbohus Østlyngen Bygg. 
 
Tidligere var det vanlig at kommunene tilbydde tomter til sine beboere, for å skape både vekst, tilflytting og boligbygging. De senere årene har tomteerverv og tomteutvikling blitt en oppgave kun for bygg og anleggsnæringen, mens de kommunale tomtefeltene har latt vente på seg. Nå har Alta kommune tatt rev i seilene, og lansert Gakorimyra Sør, og ifølge markedets respons så var det ikke en dag for tidlig med nye tomter.
 
-Alle tomtene er revet vekk! Det var såpass mange interessenter at kommunen måtte gjennomføre en loddtrekning blant de som ønsket tomt. Flere av disse heldige tomtevinnerne har allerede vært innom kontoret og vurdert sine drømmehus, sier Aune Hansen.
 
Hvilke hus ønsker kundene?
-Det er litt forskjellig, men det er tre av våre bestselgere som alltid dukker opp i samtalene. Disse er Aurora, Arcturus og Nukleus. I tillegg er det noen som ønsker en spesialdesignet bolig, og det løser vi sammen med våre arkitekter hos Nordbohus sitt hovedkontor.
 


Foto av hustypen Nukleus

Hva er det som gjør disse boligene så attraktive for kundene i Alta?
Disse boligene er populære over hele landet, og ikke unikt for Alta. Aurora og Arcturus konkurrerer hvert år om førsteplassen i kjeden, mens Nukleus alltid er en av utfordrerne på TOPP10-listen vår. En forklaring for Alta-markedet kan være at vi har bygd mange av akkurat disse tre boligene. Folk har sett dem reise seg i nabolaget, og kanskje vært på besøk, og likt det de har sett.
 

Kan man få se slike boliger hvis man ikke kjenner noen som allerede har bygd?
-Ja det er faktisk mulig. Vi er så heldig at flere av våre kunder gjerne stiller opp for å vise frem sin nye bolig. Jeg har allerede en liste med flere som ønsker seg visning i både Nukleus og Aurora før jul.

Kan det hende at noen får nytt hus i julegave?
-Det regner jeg med ja! Vi har som sagt mange interessenter allerede som har fått tomt i Gakorimyra Sør. Vi er i den heldige situasjon at vi har mange oppdrag, men de som signerer i løpet av de nærmeste månedene får nok pynte juletreet i nytt hus i 2016, avslutter Aune Hansen.
 

Opparbeidelsen av tomtefeltet er allerede i gang. Det er Entreprenør Odd Mathisen AS som håndterer spakene på gravemaskinen, og arbeidet forventes ferdig i løpet av desember 2015.
 

Bestill gratis huskatalog

SERTIFISERT AV SINTEF
Med teknisk godkjenning fra SINTEF kan du være trygg på at vår byggekvalitet holder mål. Trygghet er verdifullt. For oss. For myndighetene. For deg.

FERDIGHUS VS KATALOGHUS
Det er vanlig å omtale kataloghus som ”ferdighus”, men de husene du finner i huskatalogen vår kan tilpasses og skreddersys til din tomt og dine behov. Det som vi i bransjen kaller ferdighus blir ofte bygd på fabrikk og alt du kan justere er innredningen. Ferdighus eller kataloghus.

NORGES MEST FORNØYDE KUNDER
Nordbohus fikk førstplassen i tre av fire kategorier innen kundetilfredshet for 2015. Det er vi stolte av! Blir du vår neste fornøyde kunde? Vant tre av fire priser i kundetilfredshet.

GÅ PÅ VISNING I VIRTUAL REALITY
Alle hus i vår huskatalog er modellert i Virtual Reality (VR). Ta kontakt med din nærmeste Nordbohusforhandler og gå på visning i 31 hus på 10 minutter, eller bruk timesvis i dine favoritter. 

 

Bestillingen vil bli sendt til Østlyngen Bygg AS.